Haberler

Edirne'den Kısa Kısa

Türk Yıldızları'nın tanıtımı ve lisanslı ürünlerinin satışının yapıldığı tır Havsa ilçesine geldi.

Türk Yıldızları'nın tanıtımı ve lisanslı ürünlerinin satışının yapıldığı tır Havsa ilçesine geldi.

Kartal Vakfı tarafından Türkiye'nin birçok yerine götürülen tır, Havsa'da Fatih Caddesi'nde vatandaşlara hizmet verdi. Vatandaşlar, tırdaki ekrandan Türk Yıldızları'nın gösterilerini izledi ve tırda satışa sunulan lisanslı ürünlerden aldı.

-TÜ, Gülümcine ve İskeçe'de tanıtıldı.

Trakya Üniversitesinden (TÜ) bir heyetin, Gümülcine ve İskeçe'de ziyaretlerde bulunduğu bildirildi.

TÜ'den yapılan yazılı açıklamada, TÜ Dış İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Murat Türkyılmaz, Trakya Üniversitesi Dış İlişkiler Danışmanı Prof. Dr. Hilmi İbar ve TÜ Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Hatipler'in Gümülcine Türk Gençler Birliği ve İskeçe Türk Birliği'ni ziyaret ettiği belirtildi.

TÜ'ye Batı Trakya'dan eğitim için gelen birçok öğrencinin olduğu aktarılan açıklamada, "Heyet, TÜ'nün tanıtımını yaptı. Öğrenci ve velilerin yoğun ilgi gösterdiği tanıtımda üniversitemizin Balkanlar ile ilgili projeleri, arttırılan yabancı uyruklu öğrenci kontenjanları ve yabancı öğrencilerden alınan öğrenim harçlarının düşürülmesi, kayıtlarda yaşanan sorunların giderilmesi, yabancı öğrencilerin kalacağı yurt kontenjanlarının arttırılması, ihtiyaç sahibi öğrencilere verilecek destekler gibi birçok konu konuşuldu. Heyet, Gümülcine'de gerçekleştirilen 'Balkanlarda Türk Kadını Olmak-Toplumsal Gelişim ve Kadınların Güçlendirilmesi' konulu konferansa da katıldı. Ayrıca heyet, İskeçe'nin tek Türk belediyesi olan Mustafçova Belediyesi'ni de ziyaret ederek üniversitemiz hakkında bilgi verdi."

-Madde bağımlılığıyla mücadele eğitimi

Edirne Belediyesi Edirne Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencilerine "Madde Bağımlılığı ile Mücadele" konulu eğitim verildi.

Edirne Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü personeli Psikolojik Danışman Esra Selvi, 4 ayrı grupta 240 öğrenciye konuyla ilgili bilgiler aktardı.

Uyuşturucu maddelerin terör örgütlerine destek sağladığını anlatan Selvi, "Madde kullanımı sizi sosyalleştirmez. Aksine, bir süre sonra bütün sosyal yaşamınızı olumsuz etkilemeye başlar. Çoğunuz ailenizden uzakta yaşamaktasınız. Bu yüzden arkadaş seçiminde çok dikkatli olmalısınız. Yanlış arkadaşlar sizi yanlış yapmaya sürükler. Madde bağımlılığından asla kurtulamam diye düşünmeyin. Bunun tedavisi var. İlk olarak bağımlı olduğunuzu kabul edin ve daha sonra ailenizle konuşun, onların desteği sizin bu bağımlıktan kurtulabilmeniz için en önemli adım olacaktır." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Kartal Havsa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title