Haberler

Edirne'den Kısa Kısa

CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, Edirne'de çeşitli ziyaretlerde bulundu.

CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, Edirne'de çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Milletvekili Bircan, Çilingirler Caddesi esnafını ziyaret etti, vatandaşların istek ve sıkıntılarını dinledi.

Anayasa değişikliği hakkında bilgi veren Bircan, "Her esnaf buluşmamızda soruyorum, AKP'nin açıkladığı KOSGEB esnaf desteklerini aldınız mı ya da alan esnaf duydunuz mu diye. Ben daha bu destekleri alan esnaf görmedim de duymadım da. Esnafın sıkıntılarını hiçe sayan bu anayasa değişikliğine 'hayır' denmesi gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Bircan, Edirne'nin köylerinde de çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Edirne'deki parklar yenileniyor

Edirne'deki parkların yenilendiği bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Edirne Belediyesi sorumluluk alanı içerisinde yer alan 29 adet fitness ve 69 adet çocuk oyun grubunun zemin düzenlemesi yapıldığı, eskiyen oyun gruplarının ise yenileriyle değiştirildiği aktarıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Recep Gürkan, parkların yenilenmesine devam edeceklerini ifade etti.

Bahar ayının gelmesiyle çocukların daha sağlıklı ortamda vakit geçirebilmesi adına Edirne Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin parklarda yenileme çalışmalarına başladığını aktaran Gürkan, şunları kaydetti:

"Bakım ve onarım çalışmaları kapsamında arızalı ve kırık olan 36 adet salıncak, 5 adet kaydırak, 3 adet oyun grubu çatısı, 5 adet metal korkuluk, 8 adet plastik korkuluk ve 16 adet tahterevalli oyuncağı yenisiyle değiştirildi. Kırık olan parçalara kaynak işlemi yapan ekipler, eksik olan parçaları da metal işler atölyesinde tamamladı."

Kaynak: AA / Güncel

Edirne Belediyesi Erdin Bircan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title