Haberler

Edirne'den Kısa Kısa

Edirne Belediyesince Fatih ve Şükrüpaşa mahallelerinde su kesintisine neden olan basınç problemi çözüldü.

Edirne Belediyesince Fatih ve Şükrüpaşa mahallelerinde su kesintisine neden olan basınç problemi çözüldü.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, mahalle sakinlerinden gelen şikayetler üzerine su boruları yenilendi.

Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü genel sorumlusu ve teknik ekiplerince mevcut borular yüksek basınçlı su debisini iletecek borularla değiştirildi.

-TGD'den kınama

Trakya Gazeteciler Derneği (TGD) Yeniçağ Gazetesine yapılan saldırıyı kınadı.

Dernek Başkanı Orhan Doğan yaptığı yazılı açıklamada, saldırıyı kınadıklarını ve sorumlularının bulunmasını istediklerini belirtti.

Basın özgürlüğünün bulunmadığı bir toplumda demokrasi kavramından bahsedilmeyeceğini ifade eden Doğan, "Bu son saldırı bundan sonra da son saldırı olmuş olur. Yeniçağ gazetesi tüm çalışanlarına geçmiş olsun diyor, endişemizi bir kez daha ortaya koyarak basın özgürlüğün önünün açılması temennisi ile saldırının sorumlularının bir an önce adalet önüne çıkarılmasını görmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

-"Kadına şiddete hayır"

Edirne Kadın Dayanışması, Manisa'nın Turgutlu ilçesinde bir kadının darp edilmesi olayını kınadı

Yapılan yazılı açıklamada, Turgutlu ilçesi Ergenekon Mahallesi Osmangazi Parkı'nda yürüyüş yaptığı sırada 4 aylık hamile Ebru Tireli'nin saldırıya uğramasının kadına şiddetin artarak devam ettiğinin bir göstergesi olduğunu belirtildi.

Kadına şiddete kayıtsız kalınmasının kabul edilecek bir durum olmadığı belirtilen açıklamada, saldırının utançla karşılandığı ifade edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Orhan Doğan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title