Haberler

Edirne'den Kısa Kısa

Edirne Kadın Girişimciler Kurulu eylül ayı olağan toplantısı doğal ürünler pazarında yapıldı.

Edirne Kadın Girişimciler Kurulu eylül ayı olağan toplantısı doğal ürünler pazarında yapıldı.

AK Parti Edirne Milletvekili Şemsettin Emir, pazarı ziyaret etti.

Edirne Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elmas Aslan, toplantının ardından yaptığı açıklamada, kentteki vatandaşların doğal ürünleri tercih ettiğini söyledi.

Doğal ürünlerin sağlık açısından da yararlı olduğunu aktaran Elmas, "Doğal ürünler pazarımızın   geliştirilmesi ve daha geniş alanlara duyurulması noktasında Edirne Milletvekillerimizin vereceği destekten dolayı  Edirne Kadın Girişimciler Kurulu ve pazarda satış yapan üretici kadınlar adına şimdiden teşekkür ederim" dedi.

-UTSO ile TREPAŞ'tan kampanya protokolü

Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) ile Trakya Elektrik Parakende AŞ (TREPAŞ) arasında enerji kampanya protokolü imzaladığı bildirildi.

UTSO'dan yapılan yazılı açıklamada, odaya kayıtlı üyeler, 2016 sonuna kadar zamlanmayan -  sabit fiyat - aktif enerji kampanyasından yararlanabileceği belirtildi.

Aktif enerji birim fiyatının sabit kalacağı kampanyaya göre UTSO üyelerinin gelecek olan zamlardan etkilenmemiş olacağı kaydedildi.

Kaynak: AA / Yerel

Şemsettin Emir Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title