Haberler

Edirne'den Kısa Kısa

Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, ilçedeki sinyalizasyonlar ile ilgili Karayolları Genel Müdürlüğü ile protokol imzaladıklarını belirtti.

Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, ilçedeki sinyalizasyonlar ile ilgili Karayolları Genel Müdürlüğü ile protokol imzaladıklarını belirtti.

Özcan, yaptığı yazılı açıklamada, Enez ve destek kıtaları kavşaklarındaki sinyalizasyonların protokol kapsamında yenileneceğini bildirdi.

Sinyalizasyonların çalışır vaziyette kendilerine teslim edileceğini aktaran Özcan, "Keşan Belediyesi'nin sadece bakım ve onarımdan sorumlu olduğunu belirttik. Kavşaklarda, sinyalizasyonun bozulması nedeniyle oluşan kazalarda belediye sorumlu tutuluyordu. Yol karayollarının biz neden sorumlu olalım" ifadelerini kullandı.

Bozulan lambaları değiştireceklerini de bildiren  Özcan, şunları kaydetti:

"Şu an için kavşaklarda bulunan sinyalizasyonların çalışıp çalışmadığını bilmiyorum. Bizim yaptığımız bakım sözleşmesi aslında bunu yapmamız için herhangi bir kanuni mecburiyet de yok. Bunu araştırdık, sorduk böyle bir yükümlük yok. Temayüller gereği yerel yönetimlerin böyle aldıkları söylendi. Biz de bu protokolü imzaladık."

- Enez'e balık heykeli

Enez ilçesinde yapımı devam eden balık heykeli Cumhuriyet Meydanı'ndaki süs havuzuna yerleştirildi.

Enez Belediye Başkanı Abdullah Bostancı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçesinin turizm açısından son yıllarda dikkat çektiğini söyledi.

Enez'e özgü simgelerin heykelini ilçenin çeşitli meydanlarına koyduklarını anlatan Bostancı, "İlçemize gelen yerli ve yabancı turistlerin buralarda hatıra fotoğrafı çekerek Enez'in hafızalarında kalmasını sağlamış olacağız. Heykeller ilçemize görsellikte katmış olacak" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Karayolları Genel Müdürlüğü Mehmet Özcan Keşan Enez Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title