Haberler

Edirne'den Kısa Kısa

Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin, "Havsa Belediyesi voleybol takımı sporcularının derslerinin yanında sporda da başarılı olmaları bizleri gururlandırıyor" dedi.

Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin, "Havsa Belediyesi voleybol takımı sporcularının derslerinin yanında sporda da başarılı olmaları bizleri gururlandırıyor" dedi.

Tekin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Havsa Belediyesi Voleybol Takımı'nın çeşitli turnuvalar sonucunda 4 kupa kazandığını söyledi.

Belediyenin sporun ilçede sevdirilmesi için çeşitli etkinlikler düzenlediğini belirten Tekin, şunları ifade etti:

"Havsa'da konularında çok başarılı olan birbirinden yetenekli kızlarımız var. Kızlarımız her şeyi hak ediyor.  Havsa Belediyesi Voleybol Takımı sporcularının derslerinin yanında sporda da başarılı olmaları bizleri gururlandırıyor. 4 kupayı hiçbir kulüp alamıyor. Hocamız Nazan Yeniceli büyük gayret ve özveri ile 6 - 54 yaş arası 212 kişiyi spora teşvik ederek ilçemiz için büyük bir başarıya imza attı. Hocamızın başkanlığında spor yapan birçok kardeşimiz var."

-6. Ata Model Uçak Yarışması ve Havacılık Şenlikleri

Keşan ilçesinde 6. Ata Model Uçak Yarışması ve Havacılık Şenlikleri düzenlendi.

Türk Hava Kurumu (THK) Keşan Şube Başkan Yardımcısı Eyüp Kavazlar, etkinliklerin düzenlendiği Keşan Belediyesi  Atatürk Stadyumu'nda, yaptığı konuşmada, etkinliklere 170 öğrencinin katıldığını söyledi.

Gençlerin şenlikler sayesinde havacılığı sevdiğini belirten Kavazlar, "Yıl boyunca açtığımız model uçak kurslarına katılan öğrenciler şimdi yarışmaya katılıyorlar. Keşan Kaymakamlığı, Keşan Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanlarına desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Etkinlikler kapsamında düzenlenen havacılık yarışmasında, ortaokullar kategorisinde Atatürk Ortaokulu, liseler kategorisinde  THK Genç Kanatlar takımı,  ferdi kategoride ise Tolga Serdar ile  Sezer Ergün birinci oldu.

Dereceye giren yarışmacılar kupa ve madalya verildi.

-"Yaşanan olaylardan dolayı üzgünüz"

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Edirne Şubesi Başkanı İbrahim Çalış, dernek parkına çeşitli kişilerin zarar verdiğini bildirdi.

Çalış, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sabuni Mahallesi'nde bulunan dernek parkının sorumsuz kişilerce kirletildiğini söyledi.

Parkın birçok yerinde şişe kırıkları ve çöplerin olduğunu aktaran Çalış, "Parkımıza çeşitli kişiler zarar veriyor. Dernek bahçesinde bulunan çocuk oyun gruplarının üzerinde bir siyasi partinin tanıtıcı reklamları yapıştırılmış durumda. Yaşanan olaylardan dolayı üzgünüz. Bazı sorumsuz kişiler buralarda alkol tüketip, şişeleri kırıyor. Yetkililerden bu konuda gerekli tedbirleri almalarını istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Ömer Turgut Oğuz Keşan Havsa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title