Haberler

Edirne'den Kısa Kısa

Köylere Hizmet Götürme Birliği meclis toplantısı yapıldı.

Köylere Hizmet Götürme Birliği meclis toplantısı yapıldı.

Edirne Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, Edirne Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Edirne Valisi Dursun Ali Şahin'in katıldığı belirtildi.

Köy muhtarlarını dinleyen Şahin'in sorunların çözümü için notlar aldığı ve toplantıda, 2014 yılı faaliyet raporunun okunarak oylamayla kabul edildiği belirtildi.

-Kaçak avlanan balıkçılara para cezası uygulandı

Enez ilçesinde kaçak avlanan balıkçılar para cezası uygulandı.

Enez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Gala Gölü'nde iki balıkçının kaçak şekilde avlandığı ihbarı üzerine harekete geçti.

Ekipler, yaptıkları incelemede İ.T ve V.A'nın kaçak şekilde avlandığını tespit etti. V.A'ya ait teknede bulunan 900 metrelik 7 adet misine ve balık ağlarına el konuldu.

Balıkçılara para cezası uygulandı.

-Kutlu Doğum Haftası

Keşan ilçesinde, Kutlu Doğum Haftası kapsamında etkinlik düzenlendi.

Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen etkinlikte, saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

"Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı" konulu sunumun ardından, musiki dinletisi sunuldu.

Edirne Kadı Bedrettin Camisi İmam Hatibi Hasan Cerrah tarafından Kur-an'ı Kerim okunduğu etkinliğe, Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Edirne İl Müftüsü Emrullah Üzüm, Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif, 9 Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İslam Hukuku Ana Bilim Dalı Başkanı Prof Dr. Mustafa Yıldırım ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Köylere Hizmet Götürme Birliği Keşan Enez Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title