Haberler

Edirne'den Kısa Kısa

Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin kapak toplama kampanyasına ilişkin Edirne Bedensel Engellileri ve Ailelerini Koruma Yardımlaşma Derneği'ne (EBED) yardımcı olduğu bildirildi.

Derneğin başkanı Dilek Kaynak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğrencilerin kampanyanın sürdürülebilirliğini sağlamak için derneklerine yardımcı olduğunu söyledi.

Kendilerine yardımcı olan herkese teşekkür eden Kaynak, şunları kaydetti:

"Kampanyadaki asıl amaç toplumda farkındalık yaratmak ve toplumun ilgisini çekmek. Biz bunun için bu çalışmaları yapıyoruz. Bu anlamda Edirne Valiliği, Trakya Üniversitesi ve daha pek çok kurumdan destek gördük. Topladığımız kapakların karşılığında fabrikadan aldığımız bütçeyi tekerlekli sandalye, hasta bezi gibi ihtiyaçlar için kullanmaya devam ediyoruz. Gençlerin duyarlı davranışları bizleri mutlu ediyor."

-Kutlu Doğum Haftası

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında vatandaşlara lokum ve "Peygamberimizin Hayatı" kitabı dağıtıldı.

Türk Kızılayı Edirne Şubesi'nce Saraçlar Caddesi'nde Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında vatandaşlara lokum ve "Peygamberimizin Hayatı" kitabı dağıtıldı.

Türk Kızılayı ekipleri, caddenin tamamını gezerek vatandaşlarla sohbet de etti.

-Genel seçime doğru

Edirne'de milletvekili adayı ve zabıta ekipleri arasında stant gerginliği yaşandı,

MHP Edirne 1. sıra milletvekili adayı Gürsel Şimşek, Saraçlar Caddesi'nde, tanıtımını yapmak için stant açtı.

Bu sırada Edirne Belediyesi zabıta ekipleri standın kaldırılması gerektiğini belirtti. Kısa süreli sözlü tartışmanın ardından standın yerinde kalmasına karar verildi.

Vatandaşlarla sohbet eden Şimşek, aday tanıtım broşürlerini dağıttı.

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title