Haberler

Edirne'den Kısa Kısa

Enez Belediye Başkanı Abdullah Bostancı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından verilen çöp arabasının Enez ilçesinde hizmete girdiğini bildirdi.

Enez Belediye Başkanı Abdullah Bostancı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından verilen çöp arabasının Enez ilçesinde hizmete girdiğini bildirdi.

Bostancı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçeyi daha temiz ve yaşanılabilir bir yer olması için çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından verilen çöp arabasının Enez'e getirildiğini belirten Bostancı, "Türkiye çapında yapılan yatırımlarla ilgili Ankara'da yapılan sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla gerçekleşen toplantıda araç bize teslim edildi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımıza teşekkür ediyoruz. Daha güzel bir Enez için çalışmalarımız devam edecek" diye konuştu.

-Enez'deki 134 köpek kısırlaştırıldı

Enez ilçesindeki 134 köpeğin kısırlaştırıldığı bildirildi.

Enez Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, sokak köpeklerinin çoğalarak ilçede sorun haline geldiği belirtildi.

Enez Doğal Yaşamı ve Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği Başkanı Selma Yılmaz'ın Enez Belediyesi'ne kısırlaştırılma talebi üzerine çalışma başlatıldığı aktarılan açıklamada, "İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile yapılan görüşmeler neticesinde 2 veteriner, 5 teknik ekip olmak üzere Enez'de yapılan operasyonda 134 köpek kısırlaştırıldı" denildi.

-Atık Su Arıtma Tesisi ve Kanalizasyon Tadilat Projesi

Yayla Sahili'nde Atık Su Arıtma Tesisi ve Kanalizasyon Tadilat Projesi'nin temeli atıldı.

Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Yayla Sahili'nde düzenlenen törende, Saros Körfezi'nin etrafında hiçbir sanayi tesisi olmayan nadir körfezlerden biri olduğunu söyledi.

Doğal değerlerin korunması gerektiğini dile getiren Özcan, şunları kaydetti:

"Geçmişte belediyelerimiz içme suyu ve kanalizasyon sistemlerini yaptıramamışlar. 2004'te göreve geldiğimde Keşan'da da kanalizasyon yoktu. İlk dönemimde Keşan'a 180 kilometre kanal şebekesi döşedik. Şimdi Keşan merkez içinde atık su arıtma tesisleri devreye girmek üzere. Bu gibi sorunlar temel altyapı problemleridir. Yayla ve Erikli'de site site dolaşarak yapmak istediklerimizi anlattık ve destek istedik. Kazmayı vurduğumuz andan sonra arkamızda olunacağı söylendi. Arkamda olan yüzde 30'luk Yayla Sahili sakinlerine teşekkür ediyorum.

Konuşmaların ardından projenin temeli atıldı.

Törene, Edirne Vali Yardımcısı Mustafa Ergün, Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin, CHP Edirne İl Başkanı Oktay Bozkurt, CHP Keşan İlçe Başkanı Erdoğan Gümülcineli, CHP Edirne Milletvekili adayları katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Abdullah Bostancı Keşan Enez Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title