Haberler

Edirne'den Kısa Kısa

İpsala ilçesinde, tehlike oluşturan metruk bina belediye ekiplerince yıkıldı.

Saraçilyas Mahallesi Özdemir Sokak'taki iki katlı eski binanın çevresinde güvenlik önlemi alan ekipler, iş makineleriyle yapıyı yıktı.

Belediye başkanı Mehmet Kerman, yaptığı açıklamada, ilçede ana caddeler üzerinde, yol güzergahlarında bulunan eski binaları, sahiplerinin bilgisi doğrultusunda yıktıklarını söyledi.

Bugün yıkılan binanın balkonunun geçtiğimiz günlerde bir aracın üstüne çöktüğünü anımsatan Kerman, şöyle konuştu:

"Yapının sahipleriyle irtibata geçerek yıkımı gerçekleştirdik. Yıkımın maliyetini de belediyemiz karşılıyor. Ayrıca ilçemizde bulunan bu gibi boş binaları, kötü alışkanlıkların yuvası olmaktan kurtarıyoruz.  Vatandaşlarımız çevrelerinde böyle yerler varsa bize müracaat etsin, biz de gerekeni yapalım."

CHP milletvekili adayı Gaytancıoğlu'ndan ziyaret

CHP Edirne milletvekili adayı Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu, Havsa ilçesi Oğulpaşa köyünü ziyaret etti.

Köydeki kahveleri ziyaret ederek vatandaşlara ön seçim dolayısıyla teşekkür eden Gaytancıoğlu, şöyle konuştu:

"700 küsur üyenin 3 bin 500'ünün oyunu alarak birinci oldum fakat diğer arkadaşlarım ile 3 - 0 yaparak Edirne'den 3 milletvekili çıkarmak istiyoruz. Bundan sonraki hedefimiz, partimizi iktidara taşımak. Ben çiftçimin ağır ekonomik koşullarda ezilmesini istemediğim için siyasete girdim ve bu gün CHP'den 1. sıra adayım. Sizlerin haklarını savunmak, emeklerinizin karşılığını aldırabilmek için varım."

Kaynak: AA / Yerel

Okan Gaytancıoğlu Mehmet Kerman İpsala Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title