Haberler

Edirne'den Kısa Kısa

Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosu Ali Rıza Akıllı, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin'i makamında ziyaret etti.

Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosu Ali Rıza Akıllı, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin'i makamında ziyaret etti.

Valilik şeref defterini imzalayan Ali Rıza Akıllı daha sonra Vali Dursun Ali Şahin ile bir süre görüş alışverişinde bulundu.

Konuk Başkonsolos daha sonra Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ı makamında ziyaret etti.

Akıncı, Gümülcine'de yaşayan soydaşların selamlarını getirdiğini ve Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'a yaptığı çalışmalarda başarılar dilediğini ifade etti.

Gürkan da Akıncı'nın, iki ülke arasındaki dostluğun pekişmesindeki çabalarını takdir ettiğini belirterek, soydaşlara selamlarını iletti.

-Vali Şahin, Kapıkule ve sınır karakollarını ziyaret etti

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Kapıkule ve Yenikadın sınır karakollarını ziyaret etti.

Şahin önce Kapıkule Gümrük Kapısı'nda incelemelerde bulundu. Kapıkule Mülki İdare Amiri ve Vali yardımcısı Nedim Özırmak ve Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Müslüm Yalçın tarafından karşılanan Şahin peronları ve gümrük sahalarını gezerek bilgi aldı.

Kapıkule'de yeni başlanan dezenfeksiyon çalışmaları hakkında da bilgiler alan Şahin, daha sonra Yenikadın Sınır Karakolunda incelemelerde bulundu ve askerlerle bir süre sohbet etti. .

Genç Girişimcilerden Vali Şahin'e ziyaret

TOBB Edirne Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Serkan Üner ve beraberindeki heyet, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin'i makamında ziyaret etti.

Başkan Üner, başkan yardımcıları Ayhan Dinç, Ahmet Ömer Altıerler, Olgun Bulut, yönetim kurulu üyesi Güven Duvan, ETSO Basın ve Halkla İlişkiler görevlisi Ebru Sedefçi'nin de yer aldığı ziyarette, Vali Şahin ile bir süre görüştü.

Kurulun çalışmaları hakkında bilgi veren Üner, Şahin'e günün anısına plaket takdim etti.

-Vali Şahin, Meriçli muhtarlarla bir araya geldi

Meriç Kaymakamı Nurullah Karaman ve köy muhtarları, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin'i ziyaret etti.

Ziyarette muhtarlar, köylerde yaşadıkları sıkıntıları anlattı.

Şahin de muhtarların sorunlarını dinledikten sonra acil olan sorunların bir an önce çözüleceğini söyledi.

Kaymakam Karaman da Meriç Nehri'nde yaşanan taşkın nedeniyle seddelerin patladığını birçok köydeki tarım arazilerinin zarar gördüğünü belirterek, zarar gören vatandaşlara yapılan yardımlardan dolayı Vali Şahin'e teşekkür etti.

Şahin de sorunların çözümü için çalıştıklarını kaydetti.

Kırkpınar ağalarından ziyaret

Kırkpınar ağaları, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ı ziyaret etti.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, ziyarette, 654. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin daha etkin tanıtımı konusunda çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Festivalin daha coşkulu ve profesyonel şekilde gerçekleşmesi için çaba sarf ettiklerini aktaran Gürkan, festivalin etkinliğini arttırmak için hep birlikte çalışacaklarını kaydetti.

Ziyarette, Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim, Kırkpınar Kültür ve Tanıtma ve Yaşatma Derneği Başkanı Alper Yazoğlu, Çardak Güreşleri Ağası Ramazan Güven ve Sultangazi Güreş Ağası Zeki Özünlü yer aldı.

Kaynak: AA / Yerel

Dursun Ali Şahin Recep Gürkan Kırkpınar Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title