Haberler

Edirne'den Kısa Kısa

AK Parti Edirne Milletvekili Aday Adayı Uzm. Dr. Hatice Gül, Havsa'da ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Edirne Milletvekili Aday Adayı Uzm. Dr. Hatice Gül, Havsa'da ziyaretlerde bulundu.

Gül'ün yaptığı yazılı açıklamaya göre, AK Parti ilçe teşkilat kurucusu ve eski Belediye Başkan Adayı Naci Arda'yı ziyaret etti. Arda, Edirne'den bayan milletvekili görmek istediğini söyledi.

AK Parti Havsa İlçe Teşkilatını da ziyaret eden Gül, ziyaretinde "Ben hangi ideolojide olursa olsun insanlarımızın, gözünün yaşını silenleri unutmayacağını biliyorum. Bunun için bu dönem AK Parti olarak Edirne'den en az 2 milletvekili çıkaracağımızı düşünüyorum" dedi.

-MHP'den operasyon eleştirisi

MHP Edirne Merkez İlçe Başkanı Murat Bayraktar, Şahfırat Operasyonu'nu eleştirdi.

Bayraktar, yaptığı yazılı açıklamada, operasyon sonucunda vatan toprağının terk edildiğini öne sürdü.

Ne olursa olsun bu ülkenin silahlı kuvvetlerinin, bu ülkenin hükümetinin bu toprağı korumak gibi bir mecburiyeti olduğunu ifade eden Bayraktar, şunları kaydetti:

"Aklımıza bundan sonra her risk görüldüğünde her sıkıştığında hangi toprağı bırakacağı sıranın hangisinde olduğu geliyor. Süleyman Şah Türbesi ve Saygı Karakolunun akşam saatlerinde hükümet tarafından korkakça yüz üstü bırakılarak Türkiye'nin şah damarı kesilmiş sınırlarımız dışarıdaki ecdat yadigarı topraklar teröristlerin tehdit ve şantaj ile zoraki terk edilmiştir. "

-CHP'de tepki gösterdi

CHP Edirne İl Başkanı Oktay Bozkurt da Şah Fırat Operasyonu'nu eleştirdi.

Bozkurt, yaptığı açıklamada, iktidarın operasyonu başarı gibi sunmaya çalışmasının anlamsız olduğunu belirtti.

Türkiye'nin toprak kaybettiğini ileri süren Bozkurt, "Kendi karakolunu yıkıp, askerini geri çekip, kendi toprağını terk etmeyi başarı diye sunamazlar" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Murat Bayraktar Ak Parti Türkiye Havsa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title