Haberler

Edirne'den Kısa Kısa

Edirne Belediye Başkanı Gürkan, Vali Yücel'le ilgili mesaj yayımladı.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne eski valisi Fahri Yücel'in ölümünün 10. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Gürkan, mesajında, Yücel'i saygıyla yad ettiklerini belirtti. Yücel'in Edirne için çok değerli bir yere sahip olduğunu belirten Gürkan, şunları kaydetti:

" Vali Fahri Yücel, eğitimden kültüre, turizmden kırsal kalkınma alanına kadar, gerek düşünce ve fikirleri, gerekse hayata geçirdiği projelerle Edirnemize çok önemli katkıları olan bir insandır. Edirne'de yürüttüğü birçok projeyle kentimizde devrim niteliğinde çalışmalar yapmıştır. Kentimizin tarihsel ve kültürel potansiyelini, gelişmesini sağlayacak şekilde kaynaklar oluşturmuştur. Yücel, genel idare işleyişinde, yavaş ilerleyen bürokratik işleyişi kırmayı başararak, kentimizin dinamiklerini harekete geçirecek uygulamaların hızlanmasını sağlayarak, hem vatandaşların hem de sivil toplum kuruluşlarının sorumluluk bilincini harekete geçirmeyi başarmıştır."

Edirnespor GK yönetimi, Vali Şahin ziyaret etti

Edirnespor GK'nin yönetim kurulu üyeleri, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin'i ziyaret etti.

Şahin, ziyarette, kulübe ellerinden gelen desteği vereceklerini belirtti.

Edirnespor GK Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Atamgüç ise yönetimin azimli ve kararlı olduğunu ifade etti.

Altyapıyla hedeflerinin gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak olduğunu ifade eden Atamgüç, "Kulüp olarak desteğe ihtiyacımız var. Edirne'de yaşayan herkesin ve yöneticilerin kulübümüze destek vereceğine inancımız tam" dedi.

Konuşmaların ardından yönetim kurulu üyeleri Vali Şahin'e Edirnespor GK'nin sarı kırmızılı formasını hediye etti.

Ziyarette, ikinci başkan ve basın sorumlusu Savaş Üner, as başkanlar Hasan Yürek, Erkan Esenkal, idari menejer Güçhan Sanal, başkan yardımcısı Yalçın Günal, tesislerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Levent Alamut ve genel sekreter Halil Bodur hazır bulundu.

-Saadet Partisi İl Başkanı Demirkıran

Saadet Partisi İl Başkanı Ali Demirkıran, İslam birliğinin kurulması için gayret gösterilmesini beklediklerini söyledi.

Demirkıran, yaptığı yazılı açıklamada, partilerinin her zaman hayra motor, şerre fren olduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı seçilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a çalışmalarında başarılar dileyen Demirkıran, şunları kaydetti:

"Milletimiz her zaman zalimin karşısında mazlumun ve haklının yanında yer aldı. Bu tarihi misyona sahip olan bir milletin Müslümanların üzerine adeta çullanıldığı, işgal ve katliamların yaşandığı bir zaman diliminde daha çok inisiyatif almamız gerekir. Sayın Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı makamında atması gereken çok önemli adımlar olduğunu düşünüyoruz. Sayın cumhurbaşkanının İslam birliğinin kurulması için gayret etmesini bekliyoruz." - Edirne

Kaynak: AA / Yerel

Selahattin Gürkan Vali Fahri Yücel Dursun Ali Şahin Edirnespor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title