Haberler

Edirne'den Kısa Kısa

Keşan Kaymakamı Dınkırcı: "Kurulma çalışmaları devam eden organize sanayi bölgesi gelecek vadediyor"

Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı,  kurulma çalışmaları devam eden organize sanayi bölgesinin gelecek vadettiğini söyledi.

Dınkırcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bölgenin turizm, tarım ve hayvancılıkta ön plana çıktığını söyledi.

Bölgede tarım, gıda ve hayvancılığa dayalı organize sanayi bölgesi kurulması için çalışmalar yapıldığını belirten Dınkırcı, üreticilerin kooperatif ve birlik çatısı altında toplanması gerektiğini vurguladı.

Bölgede hasadına başlanan cins armudun 80-100 liradan alıcı bulduğunu, marketlerde ise bunun çok üzerinde fiyatla satış yapıldığını aktaran Dınkırcı, "Keşan için geleceğe bakmak lazım. Bölgenin geleceğini tespit eden kuruluşlar olarak birbirimizin kıymetini bilelim. Bölgede tarım, turizm ve hayvancılık ön plana çıkıyor. Kurulma çalışmaları devam eden organize sanayi bölgesi gelecek vadediyor" diye konuştu.

-CHP'de bayramlaşma

Ramazan Bayramı dolayısıyla CHP Edirne İl Başkanlığında bayramlaşma töreni düzenlendi.

Edirne İl Başkanı Oktay Bozkurt, partide yaptığı konuşmada, bayramların birlik ve beraberlik bilincini artırdığını söyledi.

Cumhurbaşkanı seçiminin Türkiye'nin geleceği açısından önemli olduğunu aktaran Bozkurt, tüm vatandaşların oy kullanması gerektiğini vurguladı.

Bayramlaşma törenine, CHP Edirne Milletvekili Kemal Değirmendereli, Belediye Başkanı Recep Gürkan, CHP Merkez İlçe Başkanı Şenol Geçmişte, eski CHP'li milletvekilleri Şadan Şimşek, Nejat Gencan ile partililer katıldı. - Edirne

Kaynak: AA / Yerel

Keşan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title