Haberler

Edirne'den Kısa Kısa

Edirne'deki şekerleme ve tatlı imalathaneleri denetleniyor.

Edirne'deki şekerleme ve tatlı imalathaneleri, Ramazan Bayramı dolayısıyla denetleniyor.

Edirne Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, yıl içerisinde Edirne Belediyesi tarafından düzenli olarak yapılan esnaf denetimlerinin Ramazan Bayramı'na kısa bir süre kala artırıldığı belirtildi.

Fırınlar dahil olmak üzere, yiyecek içecek satışı yapan esnaf denetimlerinin daha da artırıldığı ifade edilen açıklamada, denetimler kapsamında hijyen eksikliği olan iş yerlerine yasal işlem uygulandığı kaydedildi.

Kentteki çöp kovaları yenilendi

Edirne'deki çöp kovaları yenilendi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, şehir merkezinde çevre temizliği amacıyla kullanılan mevcut çöp kovalarının yıpranmış olması nedeniyle, yerine daha kullanışlı çöp kovaları yerleştirildi.

Edirne Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünce Saraçlar ve Çilingirler caddeleri, Yediyolağzı mevkisi belediye önü, Talatpaşa ve Londra Asfaltı bölgelerindeki çöp kovalarının değiştirildiği, eski çöp kovalarının onarılarak park alanlarına, minibüs duraklarına ve ihtiyaç duyulan yerlere yerleştirildiği bildirildi. - Edirne

Kaynak: AA / Yerel

Edirne Belediyesi Ramazan Bayramı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title