Haberler

Edirne'den Kısa Kısa

Havsa'da resim sergisi açıldı.

Edirne'nin Havsa ilçesinde, resim sergisi açıldı.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü kursiyerlerinin yıl boyunca hazırladığı eserlerin yer aldığı sergi, merkez müdürlüğü bahçesinde düzenlendi.

Etkinlikte, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından modern dans gösterisi gerçekleştirildi, müzik dinletisi sunuldu.

Programda daha sonra kursiyerlere belgeleri verildi.

Açılışına, Kaymakam Vekili Hüseyin Tutuş, Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Üsteğmen Mahir Aşık, Belediye Başkanı Vekili Tufan Baş, Emniyet Müdürü Özgür Nikbay, daire müdürleri, il genel meclisi üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katıldığı sergi, iki gün süreyle gezilebilecek.

Bu arada Şehit Öğretmen Birol Kız Teknik ve Meslek Lisesinde de Şahika Erkut Anadolu Lisesi öğrencilerinin yıl içinde hazırladığı resimlerden oluşan sergi açıldı, tiyatro gösterisi sunuldu. Yolculuk yapmak için terminalde bekleyen aileler ve firma çalışanlarının diyaloglarının konu alındığı oyun, beğeni topladı.

Uzunköprü'de, "Ekonomik kalkınma" toplantısı

Uzunköprü ilçesinde, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) tarafından "Ekonomik kalkınma" toplantısı düzenlendi.

Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ercan İhtiyar, bir düğün salonunda düzenlenen toplantıda, etkinliği bölgenin ekonomik kalkınmasının planlanması açısından önemli olduğunu söyledi.

TEPAV'dan Necdet Budak ise vakıf hakkında bilgi vererek, Uzunköprü'deki önemli sorunların başında Ergene Nehri'ndeki kirliliğin ve işsizliğin geldiğini söyledi.

Toplantıda daha sonra katılımcılar tarafından mutluluk tablosu anketi dolduruldu ve ilçedeki önemli sorunlar görüşüldü.

Toplantıya, Uzunköprü Kaymakamı Kemal Yıldız, Meriç Kaymakamı Mehmet Nurullah Kahraman,

Çalıştay Toplantısına Uzunköprü İlçe Kaymakamı Kemal Yıldız, Meriç İlçe Kaymakamı Mehmet Nurullah Karaman, Uzunköprü Ticaret Borsası Başkanı Egemen Aslan, Uzunköprü Emniyet Müdürü Ahmet Kenar, Meriç Belediye Başkanı Nihat Yörük, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile davetliler katıldı. - Edirne

Kaynak: AA / Yerel

Uzunköprü Meriç Havsa Yerel Haberler

title