Haberler

Edirne'den Kısa Kısa

Cankaloğlu, Elazığ'ın Arıcak İlçesine bağlı Bükardı Beldesi Jandarma Karakolu'na, teröristlerce açılan taciz ateşinde şehit olan jandarma Er Cem Havale'nin ailesini ziyaret etti.

Alperen Ocakları Edirne Şube Başkanı Alpaslan Cankaloğlu, Elazığ'ın Arıcak İlçesine bağlı Bükardı Beldesi Jandarma Karakolu'na, teröristlerce açılan taciz ateşinde şehit olan jandarma Er Cem Havale'nin ailesini ziyaret etti. Cankaloğlu ve beraberindekiler, ilk önce Cem Havale'nin Tayakadın Köyü'ndeki mezarına giderek dua etti ve daha sonra ailesini ziyaret etti. Şehit annesi Rukiye Havale ile kız kardeşi Cemile Havale tarafından karşılanan Cankaloğlu, yaptığı açıklamada, "Bizim için bütün anneler kutsaldır. Şehit annelerinin kalbimizdeki yeri ise hiç şüphesiz çok farklı. Sizin nezdinizde bütün şehit annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyorum" dedi.

Cankaloğlu, şunları kaydetti: "Evladını vatan görevine yollayan annelerimizin, şehit olan evladının mezarı başında nasıl yüreğinde volkanlar patladığını biliyoruz. 30 yıldır bu millet 'terörle mücadelemiz azim ve kararlılıkla yürütülecektir' masalıyla avutuluyor. Sonsuza kadar sürdürülen mücadele başarı değildir. Güçlüyle zayıf dengeye gelmişse, güçlü mücadeleyi kaybetmek üzeredir" dedi. Şehit annesi Rukiye Havale ise kendisine ziyarette bulunan Cankaloğlu ve beraberindekilere teşekkür etti. Anne Havale, "Allah sizden razı olsun. Bizi sadece özel günlerde değil her zaman hatırlıyorsunuz. Sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır. Sizin gelmenizde inanın oğlum gelmiş gibi seviniyorum. Allah size zeval vermesin, sizi eksik etmesin, sağ olun var olun. Oğlum Cem'in yokluğuna bir türlü alışamadım" dedi.

-KAYMAKAMDAN ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

İpsala Kaymakamı İhsan Emre Aydın, İpsala'daki 2 şehit ailesini ziyaret etti. Kaymakam Emre, Jandarma Komutanı Baki Deniz, Müftü Nazım Keçeci, Milli Eğitim Müdürü Dursun Erdem, Sağlık Grup Başkanı Muammer Devranoğlu, Mal Müdürü Necat Aktaş ve Yazıişleri Müdür Vekili Nilgün Yavaş ile birlikte ilk önce 1996 yılında Güneydoğu'da bölücü terör örgütüne yönelik operasyonlarda şehit olan Piyade Er Mustafa Aydın'ın annesi Ayten Aydın'ı Saraçilyas Mahallesindeki evinde, yine aynı yıl Diyarbakır'ın Kulp ilçesi Yaylak bölgesinde bölücü terör örgütüyle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mithat Elmas'ın İbriktepe Beldesindeki ailesini ziyaret etti.

Kaymakam Aydın, her iki ziyarette devlet olarak gazi ve şehitlerin yanında olduklarını söyledi.

- EDİRNE

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 13. Bölüm tek parça HD izle 19 Nisan Cuma! Kızılcık Şerbeti 59. Bölüm Canlı İzle! Show TV'de Neler Oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Yalı Çapkını CANLI İZLE! 19 Nisan Yalı Çapkını 66. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
title