Haberler

Edirne'deki Uyuşturucu Operasyonda 24 Tutuklama

Edirne'deki uyuşturucu operasyonda 24 tutuklamaEDİRNE ve Keşan Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 36 kişiden 24'ü tutuklanarak, cezaevine konuldu.

Edirne'deki uyuşturucu operasyonda 24 tutuklama

EDİRNE ve Keşan Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 36 kişiden 24'ü tutuklanarak, cezaevine konuldu.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ve Keşan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptıkları öne sürülen kişilere yönelik 3 aydır sürdürdüğü teknik takip sonucu geçen 10 Mart'ta İstanbul'un Bahçelievler İlçesi, Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi ile Edirne'nin Keşan ve İpsala ilçelerinde 17 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda 36 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin ev, işyeri ve araçlarında yapılan aramada 62 adet F, MF, A ve B serisi 1 dolarlık banknot, 13 kilo 500 gram esrar, 1 kilo 200 gram kokain, 300 gram eroin, 750 uyuşturucu hap, 5 ruhsatsız tabanca, 375 mermi, 8 hassas terazi, 28 cep telefonu ile uyuşturucu ticaretinden elde edildiği tespit edilen 48 bin lira para ele geçirildi.

Gözaltına alınan 36 kişiden 12'si jandarmadaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. İşlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen 24 şüpheli ise tutuklanarak, cezaevine konuldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bahçelievler İstanbul Keşan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title