Haberler

Edirne'de Uyuşturucudan Ölüm İddiası

Edirne'de, aşırı dozda uyuşturucu kullandığı iddia edilen kişi ölü bulundu.

Edirne'de, aşırı dozda uyuşturucu kullandığı iddia edilen kişi ölü bulundu.

Alınan bilgiye göre, kentte kitapçı dükkanı işleten Mustafa Kıncılar, 18 Nisan'da iş yerinden ayrılan oğlu 28 yaşındaki Furkan Kıncılar'ın geri dönmemesi üzerine polise başvurdu. Edirne Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, Furkan Kıncılar'ın en son Medrese Ali Bey Mahallesi Ayşekadın Camisi Sokak'taki bir evde görüldüğünü tespit etti.

İrfan A'ya ait eve giden ekiplere kapıyı açan olmadı. İçeriden gelen ağır koku nedeniyle kapıyı kırarak eve giren ekipler, yerde bir ceset buldu. İncelemede cesedin, Kıncılar'a ait olduğu tespit edildi. Yaklaşık bir hafta önce öldüğü belirlenen Kıncılar'ın cesedi otopsi için Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Evde yapılan aramada bir miktar eroin kalıntısı ve enjektör bulundu. İlk incelemede, Kıncılar'ın yüksek dozda uyuşturucu kullandığı için hayatını kaybettiği belirlendi.

Babası oğlunu uyuşturucudan kurtarmak istedi

Olayla ilgili gözaltına alınan evin sahibi İrfan A, emniyetteki ifadesinde olay sabahı birlikte eroin aldıklarını, daha sonra Kıncılar'ın komaya girdiğini ifade etti.

Akşam eve arkadaşını kontrole gittiğinde Kıncılar'ın öldüğünü anladığını, korktuğu için de kapıyı kilitleyip kaçtığını belirten İrfan A, kimseye de bir şey söyleyemediğini kaydetti.

Emniyette işlemleri tamamlanan İrfan A, "taksirle ölüme sebebiyet vermek" suçundan adliyeye sevk edildi.

Baba Mustafa Kıncılar'ın oğlunu uyuşturucudan kurtarmak için birçok kez girişimde bulunduğu ve Furkan Kıncılar'ın da İstanbul Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi ve Eğitim Merkezi'nde 8 ay uyuşturucu tedavisi görmesinin ardından kente döndüğü öğrenildi.

Kaynak: AA / Yerel

Edirne Emniyet Müdürlüğü Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title