Haberler

Edirne'de Oyun Havalı Kan Bağışı

Güncelleme:

Edirne'de, Türk Zabıta Teşkilatının 188. kuruluş yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde, oyun havaları eşliğinde kan bağışı kampanyası yapıldı.

Edirne'de, Türk Zabıta Teşkilatı'nın 188'inci kuruluş yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde, oyun havaları eşliğinde kan bağışı kampanyası yapıldı.

Edirne Belediyesi, Emniyet Müdürlüğü ve Kızılay Şubesi, Türk Zabıta Teşkilatı'nın 188'inci yıldönümü nedeniyle Saraçlar Caddesi'nde iki gün süreli kan bağışı kampanyası düzenledi. Cadde üzerine kurulan Kızılay çadırında kamypanya nedeniyle Edirne Belediye Bandosu mini bir konser verdi. Konseri izlemek için çok sayıda vatandaş Kızılay kan bağış çadırının önünde toplandı.

BAĞIŞÇILAR BAŞINDA KLARNET ÇALINARAK KAN VERDİ

Kan bağışı çadırına gelip kan verenlerin başında eğlence mekanlarındaki gibi Edirne Bandosu müzisyenleri klarnet ve tuba çaldı. Müzisyenlerin zaman zaman 9-8'lik oyun havalarının da çaldığı kan bağışı kampanyasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Edirne Belediye Başkanlığı yetkilileri, kan bağış kampanyasının dikkat çekmek için böyle bir organizasyon düzenlediklerini söyledi. Edirne Emniyet Müdürü Rahmi Baştürk de kan bağışı yaparak kampanyaya destek verdi. - Edirne

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Edirne Belediyesi Kızılay Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title