Haberler

Edirne'de Köpeği Pompalı Tüfekle Vuran Adam Konuştu

Güncelleme:

Bekçi köpeğini acımasızca vurarak öldüren saldırgan, "Beni ısırdıktan sonra oğluma yöneldi parçalayacaktı. Onu vurduğumda oruçluydum. İki türlü günaha girdim." dedi.

Edirne'de bir kişi, pompalı tüfekle bir inşaatının şantiyesindeki bekçi köpeğini acımasızca vurarak öldürdü. Yere saçılan boş fişekleri toplayan saldırgan daha sonra hiçbir şey olmamış gibi geldiği motosiklete binerek uzaklaştı. Bu anlar şantiyenin güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedilirken, görüntülerin internette paylaşılması üzerine olay, hayvan severlerin büyük tepkisine neden oldu.

"ONU VURDUĞUMDA ORUÇLUYDUM"

Yakalanan saldırgan ''Bu köpek beni ısırdı, şu anda yaralıyım. Beni ısırdıktan sonra oğluma yöneldi parçalayacaktı. Canıma kast etti, öfkeme yenik düştüm. Onu vurduğumda oruçluydum. Bu mübarek Ramazan gününde beni iki türlü günaha soktu. Benimde hayvanlarım var, pişmanım elbette. Günah sahibi oldum'' dedi.

İfadesinin ardından serbest bırakılan Yüksel K. evine dönerken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (94)

ebubekir sıddık kaya / almanya:

İNTİKAM İçin yapmış. . tahminim doğru çıktı. . madem hayvan alıyosun onu iyice egiteceksin ki insanlara zarar vermeyecek. . yoksa vahim olaylar olur. . ÖYLE KURU KURU HAYVAN SEVERLİK OLMUYOR. . hayvanına sahip çıkacaksın. . agızlık takacaksın. . YEMİŞİM HAYVANSEVERLİĞİNİ ÖNCE İNSAn gelir. hadi bakim naş naş.

37
2
yanıtYanıtla
adanali mehmet:

iyi etmis eline saglik isiran köpek ölümü hak eden köpekdir bende bir köpek maduruyum baskalarina zarar vermeden kisa yoldan cözmüs

9
25
yanıtYanıtla
alperen:

ne şu itten ne de oğlundan ne hayır gelir Allah aşkına?

23
4
yanıtYanıtla
navaho:

köpekle kavga etmiştir baksana intikam almaya 2 kişi gelmiş

20
3
yanıtYanıtla
yorum:

köpekten korktuğun belli. yiyosa o köpeğe tüfeksiz yaklaşsana zaten korkak insanlar tüfekle silahla dolaşır. ha illa eline silah alacaksan tüfek değil sopa ala karşısına çık gene çıkamaz korkarsın ama o hayvan cesaretle gene sana saldırır köpek çok sadık ve çok cesur hayvandır. hayvan sadece buluınduğu bölgeyi koruyor. hani nerde saldırmış ısırmış arada tel var zaten

12
10
yanıtYanıtla
rıza:

nedense suç işleyen diyor ben namaz kılıyorum oruç tutuyorum tamamda bari suç işleme

17
4
yanıtYanıtla
batmanlı ahmet:

ifadesnden sonra serbest bırakıldı olayla ilgili soruşturma başlatıldı tam bir fıkra gibi neyin soruşturması adam inkar etmiyor ki hem madem soruşturma başlatacaksın niye serbest bırakıyorsun en azından bir ay bile olsa sembolik bir cezaverki aklı başına gelsin

14
6
yanıtYanıtla
ahmet özel:

hadi hayvan hakları savunucuları. kim haklıymış?Bence de iyi yapmış adam.

8
12
yanıtYanıtla
osman:

iyi etmiş

3
16
yanıtYanıtla
LAZ OGLU:

ulan geri zekalilar 30 000 kisi olunce bu kadar yirtinmadiniz beyinsiz cahil geri kafali insanlar medya yalakasi cikarci kisiler INSAN CANIMI HAYVAN CANIMI HANGISI ONEMLI

13
5
yanıtYanıtla
Tüm 94 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title