Haberler

Edirne'de Kaçakları Taşıyan Özel Yat Battı

Enez ilçesi Sultaniçe sahili açıklarında, yasa dışı yollardan Yunanistan'a gitmek isteyen kaçakların bulunduğu özel yat battı.

Enez ilçesi Sultaniçe sahili açıklarında, yasa dışı yollardan Yunanistan'a gitmek isteyen kaçakların bulunduğu özel yat battı. Kaçaklardan 47'si Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarıldı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Yunanistan'a yasa dışı yollarla gitmek için yola çıkan kaçakların bulunduğu özel tekne, Karagöz mevkisi açıklarında battı. Bölgede devriye görevi yapan Sahil Güvenlik ekipleri, denizde boğulmak üzere olan kaçaklardan aralarında çocuk ve bebeklerin de olduğu 47'sini kurtardı.

Kaçaklara organizatörlük yaptığı öğrenilen kaptanın zodyak bota binerek kaçtığı öğrenildi.

Enez Sahil Güvenlik Komutanlığı'na getirilerek sorgulanan kaçaklar, daha sonra Keşan Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Kaçakların hayati tehlikesinin olmadığı kaydedildi.

Bu arada, kaçakların verdiği ifade doğrultusunda kayıp olduğunu sanılan 9 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor. Aramalardan henüz bir sonuç çıkmadı.

Kaynak: AA / Yerel

Yunanistan Enez Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title