Haberler

Edirne'de HDP Vekil Adayı, İl Eş Başkanı ve Oğlu Gözaltına Alındı

Güncelleme:

Edirne'de genel seçimlerde HDP'den milletvekili adayı olan Sedat Zımba ile HDP Edirne İl Eş Başkanı Beşir Belke ve oğlu gözaltına alındı.

Edirne'de genel seçimlerde HDP'den milletvekili adayı olan Sedat Zımba ile HDP Edirne İl Eş Başkanı Beşir Belke ve oğlunun gözaltına alındığı bildirildi.

EVLERDE ARAMA YAPILDI

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'ne bağlı ekipler, HDP Edirne Milletvekili Adayı Sedat Zımba ve partinin Edirne İl Eş Başkanı Beşir Belke'nin evinde sabah saatlerinde arama yaptı. Aramanın ardından Zımba, Belke ve oğlu B.B., gözaltına alındı.

BELKE'NİN OĞLU ÇOCUK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ'NE GÖTÜRÜLDÜ

Sağlık kontrolünden geçirilen Zımba ve Belke TEM Şube Müdürlüğü'ne götürülürken 18 yaşından küçük olan Belke'nin oğlu B.B. Çocuk Şube Müdürlüğü'nde gözaltında tutuluyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

terörle mücadele şubesi sedat zımba Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (7)

TÜRKOGLU:

ONLARA BASKIN YAPARKEN EVINE NE KOYDUNUZ KANIT OLSUN DIYE? SIZE BU ADAM VE OGLU BATTIMI ? NE YAPTI SIZE SORUYORUM? FIKIR HÜRRIYETI SADECE AKP ye miVAR YETER ARTIK MILLETI KISKIRTMAYIN UTANIN BIRAZ.

11
26
yanıtYanıtla
Rte yedin biziMobil-IOS:

Koltuk bakti gidiyo zannediyoki kirtleri i eti timarak koltugu geri alacak Ne cahiller var

33
2
yanıtYanıtla
Alper:

ulan pkk linin hdp linin edirnede batida ne isi var . . . sigir kopekler defolun kuzey irak a

18
15
yanıtYanıtla
Taner Mobil-IOS:

Olmayan vatanın haini

10
4
yanıtYanıtla
Alp Aden France Mobil-IOS:

Şeh Edebali nın Osman bey e vasiyeti ey oğul ELINE BELINE DILINE hakim ol türkcede BEL sır demek bizim su an sınır illerimiz de çok vatan haini var hakim olamadık Edirne'ye

4
5
yanıtYanıtla
TERÖR:

Bosuna alinmadmislardir Polis telefon dinlemesine takildilar aylardir dinlenmişlerdir dagdaki pkk lilara yardim ve yataklik ediyorlar,cezasi idam,Arkadaşlar iranda vatana ihanetin cezasi idam ediyorlar hepiniz biliyorsunuz

5
4
yanıtYanıtla
tose:

CHP''nin HDP fıraksıyonu. !!!!!!!!

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title