Haberler

Edirne'de Çok Sayıda Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi

Edirne’de Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda, bir ev ve bir bahçede çok sayıda uyuşturucu hap ile esrar ele geçirdi.

Edirne'de Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda, bir ev ve bir bahçede çok sayıda uyuşturucu hap ile esrar ele geçirdi.

Edirne Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan sokak satıcıları ve torbacılara yönelik yaptıkları çalışmalar sonucunda, P.B ve A.Y isimli şahısların uyuşturucu madde ticareti yaptıkları yönünde bilgi adlı. Bunun üzerine P.B isimli şahsın Edirne merkez ilçesine bağlı Dilaverbey Mahallesi'nde bulunan evinde yapılan aramada bin 370 adet, daralı ağırlığı 442.3 gram gelen extacy hap ele geçirildi. Uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan, Edirne Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen P. B ve A.Y. adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.

Diğer bir operasyonda Edirne merkez ilçesine bağlı Karaağaç Mahallesi'nde ikamet eden G.E isimli şahsın evinin bahçesinde yapılan aramada, 936 adet Hint keneviri bitkisi, 791,4 gram kubar-esrar maddesi, kavanoz içerisinde daralı ağırlığı 668,3 gram gelen kenevir tohumu ve 1 adet uyuşturucu içmede kullanılan şaşal tabir edilen düzenek ve uyuşturucu maddeleri saklamada kullanılan bidon ve örtüler ele geçirildi.

Mahkemeye sevk edilen G.E. tutuklanarak Edirne Kapalı Cezaevine gönderildi. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Edirne Emniyet Müdürlüğü 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title