Haberler

Edirne'de Cani Baba, Eve Geç Gelen Kızının Dudağını Kesti

Güncelleme:

Edirne'nin Keşan ilçesinde eve geç gelen kızına sinirlenen baba, kızının dudağını kesti. Kızı şikayetçi olunca gözaltına alınan baba, "Pişmanım" deyip serbest kaldı.

Edirne'nin Keşan ilçesinde bir baba eve geç geldiği için kızını dudağından bıçakla yaraladı. Cani baba, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

KIZININ DUDAĞINI KESTİ

Olay, Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. S.D., eve geç gelmesine sinirlenen ve kendisini evden kovmak isteyen babası A.D.'yle tartışmaya başladı. Bu sırada eline meyve bıçağı alarak rastgele savurmaya başlayan A.D., kızı S.D.'yi dudağından hafif şekilde yaraladı.

BABASINDAN ŞİKAYETÇİ OLDU! "PİŞMANIM" DİYEN BABA SERBEST KALDI

Keşan Devlet Hastanesi'ne giderek tedavi olan S.D., babası A.D.'den şikayetçi oldu. Polis tarafından yakalanarak, gözaltına alınan baba A.D., emniyetteki ifadesinde geç gelen kızını korkutmak için meyve bıçağını eline alarak rastgele savurduğu sırada kızının hareket etmesiyle kazaen dudağından yaraladığını ve pişman olduğunu söylediği bildirildi.

A.D., ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Mahallesi Keşan 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (45)

Tekirdagli:

Kesinlikle iyi yapmiş baba cocuk dedigin en azindan babadan korkmali..sen cocuguna guvenebilirsin ama simdi dunyada olmayan sey yok anne baba ne icin yasar cocuklari icin yasar..bazen ne kadar anlatsanda onlarin akli havada kendilerine yetiskin oldum artik gozuyle bakiyorlar.Allah her turlusunden korusun yavrularimizi..

31
22
yanıtYanıtla
Pokono pa:

BABA EVIN DIREGI HELE KIZ COCUGU ANNEDEN SORUMLUDUR SAATINDE EVDE OLACAK BENSAHSEN ANNESININDE KULAGINI KESERDIM KI BIRDAHA OLURSA KULAGINA KUPE OLSUN DIYE BIZLER NAMUS ICIN YASARVE OLURUZ

17
32
yanıtYanıtla
fenerbahçe:

iyi yapmış kızı dışarda kalsa o saate kadr tecevüze uğrasa adamın hali ne olcak öle kzıın allh belasını versn iyi olmuş

12
19
yanıtYanıtla
EDEPSİZ YENİ NESİL:

BABANIN HERŞEYİ YAPMAYA HAKKI VARDIR KIZLAR AZITTI SOKAKDA ŞORTLA GEZİYORLAR YANLARINDA ERKEKLERLE GEZİP SOKAKLARDA KAHKAHA ATIYORLAR. TERBİYE EDEB VERMEK İÇİN KULAKTA KESİLİR DİLDE KESİLİR İSLAM AHLAKINI ÖĞRENECEK YENİ NESİL

11
13
yanıtYanıtla
Halil:

Bu zamanda kız çocuğu büyütmek çok zor.ortam çok bozuk.çocuklarımıza Tevhid inancını, namazı, Allah korkusu ve sevgisini,mahserde hesabı, cenneti cehennemi,iffetli olmayı ogretmeli ve egitmeli.

20
2
yanıtYanıtla
nzn:

neden serbest kaldı anlamıyorum bıçağı savurmak ne demek öz kızına. Yaralamasa bile kalmalıydı içerde sonuçta niyet belli. Bugün bıçak savuracak kadar ileriye giden mahluk yarın çeker isteyerek de bıçaklar. Bunun olmasını mı beklicez illa Allah aşkına ya !!!! Nasıll bir adalet ben çözemiyorum yasadaki boşluklar deyip geçmek kolay. Oturun her şeyi baştan yazın o zaman işiniz ne.

8
13
yanıtYanıtla
asd:

anlamadıgın için bu haldesın :d

yanıt0
yanıt1
Pokono pa:

HERSEYI AKP ATAN FETOCULER BIRAZ DELIKANLI OLUNDESEM SIZLER KIVIRTMAYA ALISMIS SINIZ ACKALDINIZ KARNINIZ GURULDADIKCA AKP DE AKP DIYORSUNUZ SIZIN CEKTIGINIZ SANCIYI ANLIYORUM GIDIN HAMILELIK TESTI YAPTIRIN. COCUK BATILIMI AVRUPALIMI BABASI

15
5
yanıtYanıtla
hocaefendi:

ulan gerizekalı asıl fetö oluşumunu zaten akp cıkarmadı bu adam dibinden ayrılmayan chp mi mhp mi hdp mi insanda birz utanma olur bari edebinizle susun suçunuzu bilin oturun

yanıt4
yanıt4
HUMAN:

pişmanım ne demek yaa ALLAH aşkına o zaman sinirlenen her BABA çocuğunun uzuvlarını kessin pişmanım deyip serbest kalsın NERDE YAŞIYORUZ ???

14
6
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title