Haberler

Edirne'de 2 Arkadaşın Otomobille Nehre Uçtuğu Sanılıyor

Edirne'de 2 arkadaşın otomobille nehre uçtuğu sanılıyor (ek) 8 SAAT SONRA BULUNDU Edirne'de geçen Pazar akşamı Tunca Nehri'ne düştükleri tespit edilen adliyede memur olan Ersen Nar ve işçi Ahmet Akın'ın bulunduğu 39 SL 863 plakalı otomobil 8 saatlik çalışma sonucu bulunarak kepçe yardımıyla nehirden çıkarıldı.

Edirne'de 2 arkadaşın otomobille nehre uçtuğu sanılıyor (ek)

8 SAAT SONRA BULUNDU

Edirne'de geçen Pazar akşamı Tunca Nehri'ne düştükleri tespit edilen adliyede memur olan Ersen Nar ve işçi Ahmet Akın'ın bulunduğu 39 SL 863 plakalı otomobil 8 saatlik çalışma sonucu bulunarak kepçe yardımıyla nehirden çıkarıldı. AFAD ve Devlet Su İşleri 11'nci Bölge Müdürlüğü'ne bağlı iş makineleriyle yapılan aramalar Tunca Nehri'nin Sarayiçi mevkiinden geçen bölümünde yoğunlaştı. Kepçe Fatih Köprüsü civarında arama yaparken, otomobilden sızan yağlar nehir yüzeyine çıktı. Çevrede çalışmaları izleyenlerin nehir yüzeyindeki yağları görmesi üzerine detektörle yapılan aramada köprü gözünden geçerek 200 metre kadar ilerlediği belirlenen otomobilin yeri tespit edildi.

KALABALIK TOPLANDI

Kepçe yardımıyla yaklaşık yarım saat süren çalışmanın ardından otomobil nehir kenarında çıkarıldı. Ersen Nar ve Ahmet Akın'ın cesetleri ise otomobilin arka koltuğunda bulundu. Otomobilin nehre düştüğünü duyarak gelen çok sayıda kişi çalışmaları yakından izlerken, polis ekipleri kalabalığı güvenlik şeridi çekerek uzaklaştırdı.

Savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından otomobilden çıkarılan Nar ve Akın'ın cesetleri Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tunca Nehri Ahmet Akın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title