Haberler

Edirne Çuvallarda X-Ray Cihazından Geçiyor

Edirne'de 25'nci dönem milletvekilliği genel seçimlerinde oy kullanmanın tamamlanmasının ardından oyları sayarak birleştirme tutanağı hazırlayanlar, pusula ve zarfları çuvallara koyarak İl Seçim Kurulu'nun olduğu Edirne Adliyesi'ne getirdi.

Edirne'de 25'nci dönem milletvekilliği genel seçimlerinde oy kullanmanın tamamlanmasının ardından oyları sayarak birleştirme tutanağı hazırlayanlar, pusula ve zarfları çuvallara koyarak İl Seçim Kurulu'nun olduğu Edirne Adliyesi'ne getirdi. Girişte Edirne Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şubesi ekiplerince karşılanan sandık başkanlarına ellerindeki oyların olduğu çuvalları x-Ray cihazından geçirerek kurulan kamera karşısında hangi okuldan geldiklerini ve sandık numaralarını söylemeleri istendi.

Sandık başkanları beraberindeki görevlilerle birlikte girdikleri adliyede ellerindeki oy ve zarfların bulunduğu mühürlü çuvalları adliye girişindeki polis arama noktasında bulunan X-Ray cihazından geçirdi. Daha sonra ise polis ekiplerinin kontrolündeki kameranın önüne geçerek geldikleri okulu ve sandık numaralarını söyleyerek teslim etmek için İl Seçim Kurulu'na gitti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Edirne Emniyet Müdürlüğü Edirne Adliyesi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title