Haberler

Edirne Belediyesine Elektrik İndirimi

Edirne Belediyesi ile Trakya Elektrik Perakende Satış Anonim Şirketi (TREPAŞ) arasında belediyeye yüzde 15 elektrik aboneliği indirimi sağlayacak protokol sözleşmesi imzalandı.

Edirne Belediyesi ile Trakya Elektrik Perakende Satış Anonim Şirketi (TREPAŞ) arasında belediyeye yüzde 15 elektrik aboneliği indirimi sağlayacak protokol sözleşmesi imzalandı. Protokolün Edirne için bir milat olduğunu ifade eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "Elde ettiğimiz bu tasarrufla halkımıza daha iyi hizmetler sunmayı hedefliyoruz" dedi.

Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen imza törenine Belediye Başkanı Recep Gürkan, TREPAŞ Satış ve Piyasa İşlemleri Müdürü Taylan Genç, TREPAŞ Müşteri Hizmetleri ve Edirne Perakende Hizmetleri Müdürü Nihat Ülkücü, Edirne Perakende Hizmetleri Sorumlusu Orhan Başkurt ve TREPAŞ Satış Uzmanı Mahmut Pehlivan katıldı.

İmza töreninde konuşan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, geçmişte belediye ile TREPAŞ arasında sıkıntılar yaşandığını ifade ederek, "Ben ilk göreve başladığımda da benzer bir krizi yaşamıştık. Hem kişisel ilişkilerimiz, hem söylediğimiz sözün arkasında durmamız, yani borcumuzu zamanında ödememiz ki zaman zaman hafif aksatmalarla da olsa bugüne kadar bu sözümüzü tuttuk. En son 6552 sayılı yasayla borçlarımızı tekrar yapılandırdık. Bu arada TREPAŞ'tan önce havada kalan bir borç vardı. O borç da yaklaşık 4 buçuk milyon TL idi. Onu da yapılandırdık. Edirne Belediyesi olarak yaklaşık 7-8 aydır borcumuzu da istikrarlı bir şekilde ödemeye devam ediyoruz. Hem güncel, hem de vadesi geçmiş borçlarımızı. Bugün TREPAŞ'la indirim noktasına geldik, yani indirimli elektrik alma noktasına geldik. Bugün imzalayacağımız protokolle yeni bir ihale yapana kadar TREPAŞ'tan aldığımız elektriği yüzde 15 daha az ödeyeceğiz. Bu Edirne için bir milattır" şeklinde konuştu.

Protokolün önemine değinen Gürkan, "TREPAŞ ile imzaladığımız indirimli elektrik satış protokolü sayesinde elektrik maliyetlerimizin düşürülmesini, Edirne Belediyesinin giderlerinde tasarruf etmeyi ve sonuç olarak elde ettiğimiz bu tasarrufla halkımıza daha iyi hizmetler sunmayı hedefliyoruz. Tüm halkımızı TREPAŞ'ın, mesken, ticarethane, sanayi ya da kamu kurumu abonelerine uyguladığı indirimlerden yararlanmaya davet ediyorum. Bu protokolün tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

"AMAÇ DAHA KALİTELİ HİZMET"

TREPAŞ Satış ve Piyasa İşlemleri Müdürü Taylan Genç ise Edirne Belediyesi ile imzalanan protokolün hayırlı olmasını diledi. Amaçlarının, uzun yıllar elektrik satış hizmeti vereceği tüm müşterilerine daha kaliteli ve sürdürülebilir hizmet sunmak olduğunu belirten Taylan, "Yerel yönetimlerin ve özellikle Edirne Belediyesi'nin hizmetlerimizden ve indirimlerimizden faydalanması bizim açımızdan hem gurur verici hem de hizmetlerin müşterilerimize de yansıyacak olması mutluluk verici" diye konuştu. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Edirne Belediyesi Mahmut Pehlivan Trakya Bölgesi Recep Gürkan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title