Haberler

Edirne Belediyesi Korolara Yeni Sesler Arıyor

Edirne Belediyesi, Çocuk Korosu ve Türk Halk Müziği Topluluğu için yeni sesler arıyor.

Edirne Belediyesi, Çocuk Korosu ve Türk Halk Müziği Topluluğu için yeni sesler arıyor.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan yaptığı yazılı açıklamada, çocukların müziğe ilk adımlarını atmalarını sağlamak amacıyla oluşturulan Çocuk Korosu ile Türk Halk Müziği Topluluğu'na yeni sesler kazandırmak için 19 Haziran Pazar günü Zübeyde Hanım Kadın Lokali'nde seçmeler yapılacağı bildirildi.

Edirne Belediyesi olarak çocukları küçük yaşlarda müzikle tanıştırmak, çocukları sanata ve spora yöneltmek amacıyla Belediye Çocuk Korosu'nu kurduklarını ifade eden Başkan Gürkan, şunları kaydetti:

"Çocukların ve gençlerin böyle güzel faaliyetlerin içinde yer almaları, onların ileriki yaşamına olumlu etkilerde bulunacaktır. Belediye olarak bizler de, miniklerimizi küçük yaşlarda müzikle tanıştırarak, onlara sanatla uğraşmaları için yol açmak istiyoruz. 2004 yılında kurduğumuz Çocuk Koromuz, bugüne kadar birçok konsere çıkarak, büyük beğeni topladı. Koromuza yeni çocuk sesleri kazandırmak için belirli aralıklarla seçmeler gerçekleştiriyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

Edirne Belediyesi Zübeyde Hanım Recep Gürkan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title