Haberler

Edirne Belediyesi Edirnespor, Ormanspor Maçına Hazırlanıyor

Edirne Belediyesi Edirnespor, sahasındaki ilk maçta Ormanspor'u ağırlayacak.

Edirne Belediyesi Edirnespor, sahasındaki ilk maçta Ormanspor'u ağırlayacak.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, takımın 29 Ekim Çarşamba günü deplasmanda Adana ASKİ ile oynadığı ilk lig maçından sonra Ormanspor ile karşılaşacağı belirtildi.

Takımın Adana dönüşünde ara vermeden Ormanspor maçı hazırlıklarına başladığı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Edirne Belediyesi Edirnespor'da bugün itibarıyla sakat oyuncu bulunmuyor. Edirne Belediyesi Edirnespor, taraftarı önünde oynayacağı ilk lig maçında Ormanspor karşısında galip gelerek sezona taraftarlarıyla birlikte iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Geçtiğimiz sezon Edirne Belediyesi Edirnespor ile ikinci olarak TKBL'ye yükselen Ankara Ormanspor ligin ilk haftasında evinde Mersin Büyükşehir Belediyesine 90-53 mağlup olmuştu."

Açıklamada, Edirne Belediyesi Edirnespor-Ormanspor karşılaşmasının 1 Kasım Cumartesi günü 17.00'de Edirne Mimar Sinan Spor Salonunda oynanacağı bildirildi. - Edirne

Kaynak: AA / Yerel

Edirne Belediyesi Edirnespor 29 Ekim Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title