Haberler

Edirne Belediyesi Edirnespor'dan Emniyet Müdürü Baştuğ'a Ziyaret

Edirne Belediyesi Edirnespor yöneticileri, Edirne Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ'u ziyaret etti.

Edirne Belediyesi Edirnespor yöneticileri, Edirne Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ'u ziyaret etti.

Kulüp Başkanı Murat Boyacıoğlu, ziyarette, takımın durumuyla ilgili bilgi verdi.

Yeni sezonda iddialı olduklarını belirten Boyacıoğlu, "Edirne'de bu sezondan itibaren birinci ligde temsil edilecek tek basketbol takımıyız. Edirne Belediyesi Edirnespor'a zor bir görev yüklendi. Bu görev ve sorumluluğun altından ancak tüm şehrin ve şehrin önde gelen bürokratlarının da katkısıyla kalkabiliriz" ifadelerini kullandı.

Baştuğ da kendisinin de iyi bir basketbol seyircisi olduğunu ifade etti. Olin Edirne'nin Edirne'den gitmesinin büyük bir kayıp olduğunu ve bu duruma üzüldüğünü aktaran Baştuğ, şunları kaydetti:

"Artık kadın basketbol takımına daha büyük bir görev düşüyor. Geçtiğimiz sezon Edirne'de oynanan son maça yetişebildim ve izledim. Maçtan keyif aldım. Yeni sezonda da maçları izlemeye geleceğim. Her türlü desteği göstereceğimizden şüpheniz olmasın."

Ziyarette, basketbol şube yöneticileri Emre Alp, Raşit Günaydın, Orkun Şapolyo ve kulübün basın danışmanı Levent Takan da yer aldı. - Edirne

Kaynak: AA / Yerel

Edirne Belediyesi Edirnespor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title