Haberler

Edirne Belediyesi Edirnespor Başkanı Boyacıoğlu Açıklaması

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Edirne Belediyesi Edirnespor'un kulüp başkanı Murat Boyacıoğlu, "Umutsuzluğa kapılmıyoruz.

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Edirne Belediyesi Edirnespor'un kulüp başkanı Murat Boyacıoğlu, "Umutsuzluğa kapılmıyoruz. Geride kalan arkadaşlarımızla savaşımıza devam edeceğiz." dedi.

Boyacıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, normal sezonun son maçında Abdullah Gül Üniversitesi oynayacaklarını hatırlatarak, şunları kaydetti:

"ABD'li oyuncumuz Dolson, üzücü ve kafalarda soru işareti bırakır şekilde Edirne'yi terk etti. Hatay maçında çok güzel mücadele etti ayrıca menajerlik firmasıyla da sorunumuz yoktu. Ödemelerinde hiçbir gecikme olmamasına rağmen uydurma bir nedenden ülkeyi terk etti. Bu şaibeli ortamda Angel McCoughtry'in aldığı raporlar, Mersin'in Adana ASKİ maçında kaybetme şekli, diğer maçlar ve bunların canlı yayınlanmamasından dolayı bizim de kafamızda soru işaretleri oldu. Biz her zaman dediğimiz gibi kendi işimize bakıyoruz. Düşersek namusumuzla, kendi kişiliğimizle, kendi karakterimizle düşeriz."

Kentte spora yeteri kadar destek vermediğini ifade eden Boyacıoğlu, "Taraftarımızın ilgisi ve sevgisi bize güç veriyor. Unutulmamalıdır ki her şeyin sonu tabii ekonomiye dayanıyor. Umutsuzluğa kapılmıyoruz. Geride kalan arkadaşlarımızla savaşımıza devam edeceğiz. Çarşamba günü oynayacağımız maçtan sonra ya lige devam edeceğiz ya da tekrar birinci ligde bu şekilde savaşma yolunda planımızı yapacağız." diye konuştu.

Boyacıoğlu, Türk kulüplerinin geleceği için 4 yabancı kuralının değişmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Spor

Edirne Belediyesi Edirnespor Bilyoner Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title