Haberler

Edirne Belediyesi Edirnespor Başkanı Boyacıoğlu Açıklaması

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Edirne Belediyesi Edirnespor'un kulüp başkanı Murat Boyacıoğlu, "Adana ASKİ taraftarını maçta sergilediği üsluptan dolayı kınıyoruz" dedi.

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Edirne Belediyesi Edirnespor'un kulüp başkanı Murat Boyacıoğlu, "Adana ASKİ taraftarını maçta sergilediği üsluptan dolayı kınıyoruz" dedi.

Boyacıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sporun dostluk ve kardeşlik anlamına geldiğini söyledi.

Edirne'ye gelen misafir takımları en iyi şekilde ağırladıklarını anlatan Boyacıoğlu, şunları kaydetti:

"Bugün Adana ASKİ ile deplasmanda karşılaştık. Biz oraya misafir olarak gidiyoruz ancak karşılaştığımız tavır ve taraftarın üslubu doğru bir üslup değil. Maç süresince taraftarımıza, takımımıza ve hocamıza birçok küfür edildi. Maç TRT'den canlı şekilde yayınlandı. Edilen küfürlere herkes şahit oldu. Buna rağmen yetkililer anons konusunda yetersiz kaldı. Adana ASKİ taraftarını maçta sergilediği üsluptan dolayı kınıyoruz. Bir karşılaşmada galip yada mağlup olabilirsiniz ancak karşınızdakiler de sizler gibi insandır. Adana ASKİ'ye misafir olarak gelen takımımıza taraftarları tarafından maçta edilen küfürler hoş bir durum değil. Maçta yenilmiş olabiliriz ancak bizi taraftarların tavrı daha çok üzdü."

Kaynak: AA / Spor

Edirne Belediyesi Edirnespor Bilyoner Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title