Haberler

Edirne Belediyesi Denetimleri Sürdürüyor

Edirne Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Sağlık İşleri Birimi ile Zabıta Müdürlüğünün işbirliğince yapılan denetimlerin devam ettiği bildirildi.

Edirne Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Sağlık İşleri Birimi ile Zabıta Müdürlüğünün işbirliğince yapılan denetimlerin devam ettiği bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, et ve et ürünleri işletmeleri ile kafeterya denetimine katılan belediye başkan yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, denetimlerin aralıksız devam ettiğini söyledi.

Edirne esnafının hen hijyen kurallarına hem de yasal prosedürlere uymasının önemli olduğunu ifade eden Tanrıkulu, şunları kaydetti:

"Belediye Başkanlığımızca iş yerlerinin denetimlerini aralıksız sürdürerek, gıda üretimi yapan iş yerlerinin hijyen kurallarına uyup uymadığını, işletmenin üretim izninin olup olmadığına ve ürünlerin saklanma koşullarına uygunluğunu denetleyerek, gerektiği takdirde kanuni işlemleri gerçekleştiriyoruz. Amacımız, vatandaşlarımızın sağlıklı gıdalar tüketmesini sağlamak. Ayrıca, turizm kenti şehrimizde, şehrimize onlarca ziyaretçi gelmektedir. Turizm kenti bir şehirde en önemli etkenlerden olan esnaflarımızın da hem hijyen kurallarına hem de yasal prosedürlere uymasının çok önemlidir." - Edirne

Kaynak: AA / Yerel

Ertuğrul Tanrıkulu Edirne Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title