Haberler

Edirne Belediye Güreşçileri Ödüle Doymuyor

Edirne Belediyesi Güreşçileri, katıldıkları İstanbul Kağıthane Yağlı Güreşleri ve Tekirdağ Hüseyin Pehlivan Yağlı Güreşleri’nden derecelerle döndüler.

Edirne Belediyesi Güreşçileri, katıldıkları İstanbul Kağıthane Yağlı Güreşleri ve Tekirdağ Hüseyin Pehlivan Yağlı Güreşleri'nden derecelerle döndüler. Sporcular ve antrenörleri sevinçlerini Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'la paylaştılar.

Edirne Belediyesi Güreş Takımı, Tekirdağ Hüseyin Pehlivan Yağlı Güreşleri'nde çeşitli boylarda önemli dereceler elde ettiler. Başaltı'nda Soner Toto birinci, Küçük Orta Küçük Boy'da Ayhan Aktürk üçüncü, Deste Büyük Boy'da Yiğit Gider üçüncü olurken, Ayak Boyu'nda Ferhat Şimşek ikinci oldu.

İstanbul Kağıthane Yağlı Güreşleri'ne de katılan Edirne Belediyesi Güreşçileri'nden Tansel Umut Küçük Orta Büyük Boy'da üçüncü oldu.

Belediye Güreş Antrenörü Talat Çelik, "Çeşitli illerde gerçekleştirilen 'Yağlı Güreş Etkinlikleri' Kırkpınar öncesi güreşçilerimize antrenman gibi gelmektedir. Güreşçilerimizin bu güreşlerde önemli derece almaları, onlara Kırkpınar öncesi moral vermektedir. Belediye Başkanımız Recep Gürkan'ında destekleri ile bu yılki Kırkpınar'a canla başla hazırlanıyoruz" dedi. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Edirne Belediyesi Kağıthane Tekirdağ İstanbul Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title