Haberler

Edirne Belediye Başkanı Sedefçi'den Şok Karar

Edirne'nin CHP'li Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi partisinden istifa ederek, Demokratik Sol Parti'den (DSP) adaylığını açıkladı.

Edirne'nin CHP'li Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi partisinden istifa ederek, Demokratik Sol Parti'den (DSP) adaylığını açıkladı.

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, CHP'nin Edirne Milletvekili Recep Gürkan'ı Belediye Başkan adayı göstermesinin ardından düzenlediği basın toplantısı ile partisinden istifa ettiğini açıkladı. Seçimlere DSP Belediye Başkan adayı olarak katılma kararı aldığını söyleyen Sedefçi, DSP Genel Başkanı Masum Türker'in kendisini arayarak partisine davet ettiğini belirtti. Hamdi Sedefçi, 'Bugünden sonra DSP'liyim' dedi.

"YALAN SÖYLENDİ. VERİLEN SÖZLER NAMUS SÖZÜYDÜ, BU HAİNLERLE AYNI ÇATI ALTINDA DURMAK İSTEMİYORUM"

CHP'nin belediye başkanlığı adaylığı konusunda anket yaptığını ve bu anketten birinci çıktığını ifade eden Sedefçi, kendisine yalan söylendiğini, verilen sözlerin namus sözü olduğunu, ama bunu yerine getirmediklerini söyledi. CHP'den Edirne Belediye Başkan adayı gösterilen Milletvekili Recep Gürkan'ın kameralar karşısında kendisine destek verdiğini ifade eden Sedefçi, düzenlediği basın toplantısında sitem dolu sözler sarf etti.

Başkan Sedefçi, "Ben bu hainlerle aynı çatı altında durmak istemiyorum. Ben 1994'te ülke genelinde yüzde 4 oy oranı olan CHP'den belediye başkanı oldum. Ben kendime güveniyorum. 30 Mart sabahı Edirne'yi maviye boyayacağız. Hamdi Sedefçi'nin sözü namustur. Ben bu yaşananları halkıma anlatacağım. 1999'da rahmetli Bülent Ecevit, 'Edirne Belediyesini alın burada çay içeyim' demişti, kısmet olmadı. Ama inşallah 30 Mart'tan sonra bunu gerçekleştireceğiz" şeklinde konuştu.

SEDEFÇİ'DEN BRÜTÜS BENZETMESİ

Recep Gürkan'ı Brütüs'e benzeten Hamdi Sedefçi, "En yakınındaki insan Sezar'ı bıçaklamıştı. Bir insan en yakınına güvenemeyecek mi? En yakınınızdaki insan, emek verdiğiniz, vekil olmasında katkı yaptığınız kişi bana 'sen benim namusumsun, ben namusuma ortak olmam' dedi. Evladının üstüne yemin etti aday olmayacağına dair. Bu insan son 5-6 gün genel başkanla kulis yaparak, Gürsel Tekin'le beraber kumpas kurdular" dedi.

Başkan Sedefçi DSP'li olarak çalışmalarına devam edeceğini açıklayarak, seçim günü Edirne'yi maviye boyayacaklarını söyledi. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Hamdi Sedefçi Recep Gürkan Dsp Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

patikcipatikci@mynet.com:

Bir çivi bile çakmadan 20 yıl boyunca Edirne gibi nezih bir ilde Belediye başkanlığı yapacaksın,tamam artık denildiğinde herkes hain olacak.Teşekkür ederek ayrılmayı ne zaman duyacağız,senden başka 20 yıl başkanlık yapan şanslı biri daha var mı ona bak sayın başkan.Emin ol aday sen olsa idin halk sana oy vermeyecekti.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title