Haberler

Edirne Belediye Başkanı Gürkan, 'Halka Hesap Verme' Gününde Edirnelilerle Bir Araya Geldi

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, ikincisi düzenlenen ‘Halka Hesap Verme’ gününde Edirnelilerle buluştu.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, ikincisi düzenlenen 'Halka Hesap Verme' gününde Edirnelilerle buluştu. Gürkan, Edirne Belediyesi bütçesinin 2006 yılından bu yana ilk kez kara geçtiğini belirterek, "Göreve başladığımızda bütçe disiplini ve tasarrufa çok önem verdik, çünkü bu para sizin halkın parası, sorumsuzca harcama yapamayız" dedi.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda geniş bir katılımla ikincisi gerçekleştirilen 'Halka hesap verme' gününde Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, belediye başkan yardımcıları, belediye birim müdürleri ve çok sayıda basın mensubu yer aldı.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, yaptığı açılış konuşmasında, seçim döneminde kendisine yöneltilen 'Eğer başkan olursanız en önemli projeniz ne olacak' sorusunu hatırlatarak, en öncelikli projesinin Edirne'nin barış ve huzur kenti olacağını söylediğini belirtti.

"EDİRNE'YE BARIŞ VE HUZUR HAKİM"

Gürkan, barış ve huzurun kent genelinde tüm dinamitleriyle sağlandığını dile getirerek, "Göreve geldiğimiz günden bu yana Edirne Belediye Başkanlığı belki de uzun zamandır tarihinde ilk kez, sayın Sağlık Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu başta olmak üzere kentte görev yapan tüm kamu kurum ve kuruluşları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsa'sı ve Sivil Toplum Örgütleri ile birlikte uyum içinde çalışıyoruz" diye konuştu.

Edirne Belediye'nin 2014 yılı mali tablosu hakkında da bilgiler veren Gürkan, 2006 yılından beri ilk kez bu yıl 4 milyon lira kara geçtiğini belirterek, " Göreve başladığımızda bütçe disiplini ve tasarrufa çok önem verdik, çünkü bu para sizin halkın parası, sorumsuzca harcama yapamayız" dedi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, kentte su borcu olan ve yapılandırmaya gitmeyen iş yerlerinin sularını önümüzdeki Pazartesi gününden itibaren kesecekleri uyarısında bulunarak, "Bu konuda kimseye müsamaha gösterilmeyecek" ifadelerini kullandı. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selahattin Gürkan Edirne Belediyesi Recep Gürkan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title