Haberler

Edirne Belediye Başkanı Gürkan Açıklaması

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Zübeyde Hanım Parkı'nın değil, işletme tarafından kaçak ve ruhsatsız bir şekilde parka eklenen bölümlerin yıkılacağını bildirdi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Zübeyde Hanım Parkı'nın değil, işletme tarafından kaçak ve ruhsatsız bir şekilde parka eklenen bölümlerin yıkılacağını bildirdi.

Gürkan, yaptığı yazılı açıklamada, yeşil alanı ortadan kaldıran anlayışa karşı olduklarını belirtti.

Kamuoyunda, 'Edirne Belediyesi Zübeyde Hanım Parkı'nı yıkacak' algısının oluşturulduğunu ifade eden Gürkan, şunları kaydetti:

"Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren yeşil alanı ortadan kaldıran anlayışa karşı çıktık, karşı çıkmaya da devam ediyoruz. İşletme sahibinin kişisel menfaatleri uğruna geleceğimiz olan çocuklarımızın yeşil alanlarının yok olmasına izin vermeyeceğiz. Zübeyde Hanım Parkı'nda bulunan işletme sahibi ruhsatlı olan iş yerine zaman içeresinde kaçak ve ruhsatsız bölümler ekledi. Mülkiyetinin tasarrufu belediyemize ait olan Zübeyde Hanım Parkı olarak bilinen yeşil alandaki kiracımız tarafından sözleşmesinde 36 metrekare büfe ve 2 adet olmak üzere toplam 231 metrekare çardak yapılması gerekirken park alanı içerisinde belediyemizin izni dışında kapalı alanlar inşa etmiştir. İmar kanununda verilen yapılaşma hakkının çok çok üstünde, bin 273 metrekare kapalı alan inşa edilerek alanın yeşil alan vasfına aykırı hareket edildiği belediyemiz ekiplerince tespit edildi. Zübeyde Hahım Parkı değil, işletme tarafından izinsiz ve ruhsatsız bir şekilde parka eklenen bölümler yıkılacak."

Kaynak: AA / Güncel

Edirne Belediyesi Recep Gürkan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title