Haberler

Edirne 2. Kitap Fuarı'na Doğru

Fuar, 17 26 Ekim'de gerçekleştirilecek.

Edirne 2. Kitap Fuarı,17-26 Ekim'de yapılacak.

Belediye Başkanı Recep Gürkan, yaptığı yazılı açıklamada, fuarın Ekmekçizade Kervansarayı'nda düzenleneceğini belirtti.

Medeniyetleri yaratan ve kültür yaşamının temel taşlarından olan bilginin, insanlığın doğuşundan bugüne toplumların ekonomik ve kültür gelişmelerinde daima en büyük güç olduğunu aktaran Gürkan, şunları kaydetti:

"İlk çağlarda konuşarak ve işaretlerle aktarılan bilgi, gelişen teknolojik gelişmelerle kültür yaşamına kağıdın girmesi ve matbaanın icadıyla üretim sürecinden sonra çoğaltılabilme, biriktirebilme özelliğine sahip olmuştur. Bu süreçte yazarlarımız tarafından üretilen eserler, yayınevleri tarafından hızla yayımlanmış ve bireylere ulaştırılması sağlanmıştır. Edirne Belediyesi olarak kentimizde yaşayan halkımıza, eğitim ve öğretim faaliyetlerinde bulunan öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, yayınevleri tarafından yayımlanan eserleri ve bu eserlerin yazarlarını okuyucularıyla buluşturmak amacıyla Edirne 2. Kitap Fuarı düzenlenecek." - Edirne

Kaynak: AA / Yerel

Recep Gürkan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title