Haberler

Eczacılar Antalya'da Buluşuyor

Güncelleme:

EDAK bu yıl yedincisi düzenlenen "Merhaba Yaz 2015 Satış Etkinliği" ile eczacı ortaklarını çok geniş bir ilaç dışı sağlık ürünleri yelpazesi ile buluşturacak.

5-8 ve 12-15 Mart 2015 tarihleri arasında Antalya Belek'te gerçekleşecek olan Merhaba Yaz Satış Etkinliği ile EDAK'ın faaliyet alanındaki eczacı ortakları ve firma yetkilileri bir araya gelecek. "Merhaba Yaz 2015 Satış Etkinliği"ile kooperatif ortağı eczacıların farklı ürün kategorilerinde yer alan ürünler ile avantajlı koşullarda ürün alımının sağlanması hedefleniyor.

Yenilikler burada

İlaç dışı sağlık ürünlerinin eczacılara tanıtılmasında etkinliğin büyük önemi olduğunu söyleyen EDAK Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. Emre Bacanak, "7 yıldır gerçekleştirdiğimiz 'Merhaba Yaz Satış Etkinliği'mizin eczacılarımıza ve sektörümüze katkısı büyük oluyor. Etkinlikte birçok yeni ürünü ve ürün kategorisini bir arada görme imkânı buluyoruz. EDAK eczanelerine sunulan önemli bir hizmetimiz olarak eczanemizde bulunması önerilen her ürün, öncelikli olarak uzman ekibimiz tarafından sağlık anlamında değerlendiriliyor. Halk sağlığı önceliğimiz ile EDAK'ta olmayan ya da önermediğimiz bir ürünü eczacılarımız da bulundurmuyor. Üstelik bu sene yeni projelerimiz EDAKNET ve EDAK markalı ürünlerimiz de etkinlikte ilk kez boy gösterecek." diye konuştu.

7 yıldızlı etkinlik

Etkinliğin sadece satış amaçlı olmadığının bu sene bir yıldızının daha olduğunu söyleyen EDAK Genel Müdürü Rüstem Karakaya da, EDAK ve ortak eczacılarını dijital platformda biraraya getirecek olan EDAKNET ile Network projesinin yaratıcı drama gösterileri ile interaktif olarak eczacılara tanıtımının yapılacağını belirtti. Farklı bir içerikle bu yıl etkinliğin iki dönem halinde gerçekleşeceğini sözlerine ekleyen Karakaya, etkinliğin kapsamının her geçen yıl genişlediğine dikkat çekti, yeni EDAK ortağı olan Karadeniz Bölgesi eczacılarının da bu sene ilk kez katılacağı etkinliğin sadece turizm bölgesi ya da merkez eczanelerine değil, belde eczanelerine de yararlı olduğunu kaydetti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Karakaya Antalya Belek Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title