Haberler

Ece Sükan Markafoni'yle El Sıkıştı!

Güncelleme:

Kendine özgü tarzıyla fark yaratan ünlü moda ve stil danışanı Ece Sükan, Markafoni'nin moda danışmanlığını üstlendi.

Moda dünyasının vitrini Markafoni, Ece Sükan'ın danışmanlığında hayata geçireceği birbirinden özel projelerle moda dünyasına hareket getirecek.

Moda severleri renkli sürprizler, moda dünyasını ise heyecanlı günler bekliyor! Ünlü moda ve stil danışmanı Ece Sükan, kampanyalarıyla gardıroplara stil getiren Markafoni'ye danışmanlık yapacak. Seçkin moda markalarını sunan, stil sahibi ünlü isimlerle ve ünlü tasarımcılarla işbirliği yapan Markafoni, Ece Sükan danışmanlığında modanın rotasını belirleyecek. Özgün tarzıyla fark yaratan "trendsetter" Ece Sükan, Markafoni üyelerine özel olarak birbirinden şık kombinler seçecek. Eğer hem modayı yakalamak hem de kişisel bir tarz yaratmak istiyorsanız, markafoni.com'da "Ece Sükan'ın Seçtikleri" köşesini yakından takip edin!

Ece Sükan seçkin moda markalarıyla Markafoni için poz verdi!

Markafoni'nin moda danışmanlığını üstlenen Ece Sükan'ın Markafoni'yle birlikte gerçekleştirdiği bir diğer proje de Ünlüler Kampanyası oldu. Sükan, seçkin markalarla Markafoni için objektiflerin karşısına geçti. Son derece renkli geçen özel çekimde, Ece Sükan, rahatlığı ve şıklığıyla dikkat çekti.

Bu özel çekimde Markafoni bugüne kadar yerli-yabancı pek çok ünlü modeli fotoğraflayan Emre Ünal ile çalıştı ve Ece Sükan, ünlü fotoğrafçıya birbirinden özel pozlar verdi. Çekimlerin moda editörlüğünü ise Mert Aslan üstlendi. Ece Sükan'ın saçları İbrahim Zengin, makyajı ise Gülüm Erzincan imzasını taşıyor. Ece Sükan'ın yer aldığı Ünlüler Kampanyası 18-21 Ekim tarihlerinde markafoni.com'da modaseverleri bekliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ece Sükan Moda Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title