Haberler

Ece Seçkin: Ben Sahte Değil, Gerçeğiyim

ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde konser veren şarkıcı Ece Seçkin, Yalova'da bir mekanda kendisi olduğunu iddia eden bir kadının sahneye çıktığını belirterek, "Ben sahtesi değilim, ben gerçeğiyim. Aklınızda bir şey kalmasın" diye espri yaptı.

Şarkıcı Ece Seçkin, Manavgat'ın Kızılağaç bölgesindeki bir otelde düzenlenen gecede sahneye çıktı. Plajda hazırlanan sahnede şarkılarını seslendiren Ece Seçkin'in konserine ilgi yoğun oldu. Şarkı aralarında hayranlarıyla sohbet eden Ece Seçkin, geçen pazar günü Yalova Çınarcık'ta bir beach kulüpte kendisi diye başka birinin sahneye çıkarıldığını söyledi. Bu kadının 'çakma' olduğunu söyleyen Ece Seçkin, "Duymuşsunuzdur, birini benim adımla sahneye çıkarmışlar. Olmaz olmaz demeyeceksiniz, insanın başına her şey geliyor" dedi.

İş yoğunluğunun arasında 2 günlük tatil molası verdiğini, bunu da Kaş İlçesi civarında tekneyle gezerek değerlendirdiğini anlatan Ece Seçkin şöyle dedi:

"Telefonum susmuyor. 'Allah Allah, niye bu kadar çok arıyorlar acaba beni' diyorum. Meğerse, ben tatilde falan değilmişim, Çınarcık'ta konserdeymişim o sırada. Birisi çıkmış sahneye, bayağı bayağı benim şarkılarımı söylüyor, 'Ece Seçkin sahnede' diye haberler geliyor bana. Bakıyorum, denizin ortasındayım. Sonra dediler Ece Seçkin sahte çıktı. Ben sahtesi değilim, ben gerçeğiyim. Aklınızda soru işareti kalmasın."

Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Ece Seçkin, hareketli şarkılarla plajdaki konser alanını dolduran tatilcileri coşturdu.

- Manavgatantalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ece Seçkin Manavgat Çınarcık Yalova Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman? Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'ın son durum ne? Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli? Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli? Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title