Haberler

Ece Erken ve Serkan Uçar Sokakta Birbirine Girdi

Güncelleme:

Bir mekan çıkışı görüntülenen Ece Erken ile Serkan Uçar, Etiler'de sokak ortasında birbirine girdi. Erken, çevredeki vatandaşlara "İmdat. Polis çağırın" diye haykırdı.

Ece Erken ile Serkan Uçar yine olaylı bir gün yaşadı. Bir mekan çıkışı görüntülenen ikili, Etiler'de sokak ortasında birbirine girdi. Erken, çevredeki vatandaşlara seslenip 'İmdat. Polis çağırın' diye haykırdı.

Boşanma davaları süren Ece Erken ile Serkan Uçar, önceki gün Kuruçeşme'de bir kafedeydi. Bir arkadaşlarının yaş gününe katılan ikilinin, yanlarında oğulları Eymen ile Erken'in annesi Nurhan Sepici de vardı.

"BARIŞTIĞIMIZ FALAN YOK"

Çıkışta görüntülenen Ece Erken, "Boşanma davamız devam ediyor, barıştığımız falan yok" dedi. Güzel sunucu gibi gergin olduğu gözlenen Uçar ise tek kelime etmedi. Mekandan kendi arabaları ile ayrılan ikili, daha sonra Etiler'de buluşup sokak ortasında büyük bir kavga yaşadı.

TAKİP ETMESİNE SİNİRLENDİ

Ece Erken, oğlunu görmek isteyen Serkan Uçar'ın kendisini takip etmesinden rahatsız oldu. Erken, arabayı kenara çekip Uçar'a "Günde 3 saat görebilirsin Eymen'i, mahkeme kararı var. Rahat bırak bizi!'' diye bağırdı.

"KİMİN ÇOCUĞUNU KİMDEN SAKLIYORSUN"

Bunun üzerine ise Uçar "Kimin çocuğunu kimden saklıyorsun! İstediğim zaman görürüm'' diyerek Erken'e çıkıştı.

"İMDAT POLİSİ ARAYIN"

Ece Erken de etraftaki vatandaşlardan yardım isteyip "İmdat, polisi arayın. Beni rahatsız ediyor" diye haykırdı. Olay, Serkan Uçar'ın gitmesiyle son buldu.

Kaynak: Takvim

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Serkan Uçar Kuruçeşme Ece Erken Magazin Haberler

500

Yorumlar (31)

aaaaaaaaaaa:

vallahi bu ünlüler camiasında durum hep aynı genel olarak bakın senaryo hep benziyor başka deli divane aşık o adamdan baikasını gözü görmüyor her yerde el ele dizdize hayatının aşkı modunda kadınlar iyi efendi , maddi durumu yerinde bir adam bulup evleniyor ondan çocukta yapıyor. sonra aradan biraz zaman geçince ne oluyor bilmem hemen benim çocugum deyip adam dışlanıyor unutmasınlar o çocugun babayada ihtiyacı var sen onu tek başına dünyaya getirmedin

31
0
yanıtYanıtla
İçel33:

Ne edepsiz kadın bu böyle allah adamı kurtrmış

26
4
yanıtYanıtla
elif nur:

gunde üç saat izin veriyormuş yetmiyormu zaten evli olduklari donemde cocukla ilgisi yokmus bosaninca babaligi aklina gelmiş.

19
8
yanıtYanıtla
Halk:

Normal işinde gücünde bir insanın, bu kadınla evlenmesi zaten yanlıştı.

24
3
yanıtYanıtla
Ayten UludağMobil-IOS:

Çocuğu yapana kadar adam bi numaraydı kesinlikle çocuk yapmak için yapılmış bi evlilik

23
1
yanıtYanıtla
Asena:

Bu kadın kendini ne sanıyo ?? Önce adamı kandırıp adamla evleniyo sonra boşanıyo ! Sonra da çocuğu göstermiyo ! Yaa bikere serkanın yakışıklılığı ortada ! Sen zaten serkanı boşarak hata yaptın ece hanım ! Yaa insanın böyle bi yakışıklı iyi bi kocası olsun insan onu boşasın ! Çok büyük bi hata ece ! Üstelik çocuğu göstermiyo yazık çok yazık

21
3
yanıtYanıtla
Nazlı:

Adam haklı !! Çocuğu babasından uzak tutamazsın .. babası o

21
2
yanıtYanıtla
Ecem:

Adamla evlenerek adamı da yaktı

19
2
yanıtYanıtla
bahar:

tiksiniyorum bu kadından o zavallı serkanın layıgı degıldı bu çirkef ece

20
1
yanıtYanıtla
korkmaz:

ece hanımı ilk ünü oldugu zaman erdal acar kapatma sıydı

19
0
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title