Haberler

Ece Erken Eşiyle Evlilik Yıl Dönümünü Kutladı

Güncelleme:

Doğum yaptıktan sonra ekranlardan uzak kalan ünlü sunucu, evliliğinin birinci yıl dönümünü Instagram hesabından yazdığı duygusal bir yazıyla kutladı.

Geçtiğimiz yıl beş aylık sevgilisi genç iş adamı Serkan Uçar'la İzmir'de sürpriz bir evlilik yapan Ece Erken, sosyal medya hesabından bir bebekle taçlandırdığı evliliğinin birinci yıl dönümünü kutladı.

"NE ELBİSE NE DE YÜZÜK ÜZERİME OTURDU"

Gözlerden uzakta apar topar bir şekilde gerçekleşen nikahın ne şartlarda yapıldığını da satır aralarında belirten Ece Erken; okuyanları duygulandıran şu mesajı yazdı: "Canım aşkım bundan tam 1 sene önce İzmir nüfus müdürlüğünde sana evet dedim. Ne elbise ne de yüzük tam oturdu üzerime..."

"BANA TEK YAKIŞAN SENDİN"

"Elime, bana tek yakışan, en yakışan sendin. Koskoca 1 seneye çok şey sığdırdık biz seninle. Oğlumuz bizi aile yaptı, oğlumuzla nice senelerimiz olsun inşallah. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun."


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Serkan Uçar Instagram Ece Erken İzmir Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (23)

KARSLI:

SENDE KENDİNİ NİMETTENMİ SAYIYORSUN

32
1
yanıtYanıtla
Siyah:

bizene bea şu ece erkenden gına geldiii

23
2
yanıtYanıtla
SjshMobil-IOS:

Napalim ??

6
1
yanıtYanıtla
ozdemmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Fazla sıkıcı ve romantik buldum yazıyı.ortaokul asiklari gibi ne o oyle pufff

4
1
yanıtYanıtla
YKaan:

instaya yazıcağına yüzüne söylesene adamın. Amma reklamsınız yaw.

5
0
yanıtYanıtla
KARAMobil-IOS:

EVET NAPALIM.. AĞLAYALIM MI.. HABERİNİZ BATSIN.. BUNU YAZANDAN BİR TAS OLMAZ

4
1
yanıtYanıtla
:

hani kocanın soyadını silmiştin şimdi evlilik gününü kutluyor

4
1
yanıtYanıtla
........................................:

o değilde bebek çok şirin yanaklarını ısırasım geldi

3
1
yanıtYanıtla
şimon peressmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bir kac ay sonra boşanlrlar

4
0
yanıtYanıtla
Murat dalkılıç delisi ))):

Hayirli olsun allah analı babalı büyütsün maşallah çok tatlı

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title