Haberler

Ece Erken'in Yemeğin Tadına Bakarken Verdiği Pozu Olay Oldu

Güncelleme:

Ramazan ayında yemek yerken çekilen bir fotoğraf paylaşan Ece Erken, gelen tepkiler üzerine neden oruç tutmadığını anlatan bir yazı paylaştı.

Ünlü sunucu Ece Erken, yemek hazırlarken çekilen bir fotoğrafı İnstagram hesabından paylaştı. Ramazan ayı nedeniyle tepki çeken Erken, gelen yorumlar ardından açıklama yaptı.

"ORUÇ TUTMUYORUM"

Bebeğini emzirdiği için oruç tutmadığını paylaşan ünlü sunucu, "Kaldı ki özel nedenlerim de olabilirdi (kadınsal) veya sağlıksal veya ruhsal... Bundan (yargılayanlara) size ne pardon?? Ben orucumu tutarken Rabbim size de sevap yazıyor mu?" diye sordu.

"LÜTFEN İNSANLARI RAHAT BIRAKIN"

"Lütfen insanları rahat bırakın" diye ekleyen Erken şöyle devam etti: Fotoğrafta ne yemek ne özendirici bir durum var, ben zaten dikkat etmeye çalışıyorum... Akşama lafım zaten oruç tutanlara saygımdandı... Saygısızlık edenleri engelliyorum, sonra engelimi kaldır diye başka hesaplardan yazıyorlar...Lütfen birbirimize saygılı olalım, müslümanlık hoşgörü ve saygı gerektirir.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Instagram Ece Erken Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (185)

vatandaş:

Işıtcımısınız sizene tutmayandan?

41
14
yanıtYanıtla
ANADOLU KEZBANLARI:

BNU TOPA TUTAN SALAKLAR SOSYETE TAKIMINI KENDİLERİ GİBİ ORUÇ TUTAN MÜTEDEYYİN KİŞİLER SANAN ANADOLUNUN KEZBANLARI. . .

0
41
yanıtYanıtla
mardinlimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Kardesim ben anlamiyorum ülkedeki bütün ünlü isimler müslüman mi yani hic mi gayrimüslüm ünlü kimse yok onlarda sizinle oruc tutmak zorunda mi ne kadar cahil milletsiniz

30
9
yanıtYanıtla
allahım sen nelere kadirsin:

orucumuda tutarım içkimide içerim kardeşim bana kimse karışamaz ben senin başörtüne sakalına sarığına karışmıyorsam sende bana karışmıcan

22
14
yanıtYanıtla
KAFKAS:

emzirmesen tutacakmıydın. . . . . . pislik

12
21
yanıtYanıtla
HüseyinMobil-IOS:

Oruç ne işe yarar aç kalmaktan başka bişey değil aç kalıp milletin sağlığını bozmayın yobazlar

7
25
yanıtYanıtla
cizre:

terbiyesiz

13
17
yanıtYanıtla
karamurat:

öküz, tamam oruç tutma buna kimse karışamaz da bari milyonlara karşı yemek pozu verme. . .

24
5
yanıtYanıtla
KartalMobil-IOS:

İran'mı LAN burası size ne isteyen tutar isteyen tutmaz.....

17
11
yanıtYanıtla
xy:

kadın tutar tutmaz kimseyi ilgilendirmez. ''benim de canım istiyor, karşımda yemek yenmesin, yemek yiyenlerin fotoğrafını görmeyeyim'' diyenler, nefsinize hakim değilseniz o orucu tutmayın zaten. . . ben her gün 3 yaşındaki çocuğumu doyuruyorum, su içiriyorum ama canım çekmiyor. . . sizler de nefsinize hakim olun ve insanları rahat bırakın. . .

22
5
yanıtYanıtla
Tüm 185 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title