Haberler

Ece Erken Boşanma Dedikodularını Doğruladı

Güncelleme:

Erken, "Evet, boşanıyoruz. Evleri ayırdık ve ben davayı açtım. Anlaşmalı olarak boşanacağız, ikimizin de birbirinden herhangi bir talebi yok." diyerek boşanacaklarını açıkladı.

Ece Erken- Serkan Uçar çiftiyle ilgili ortaya atılan "boşanma" iddiaları doğru çıktı. Erken, konuyla ilgili bir açıklama yaptı: "Evet, anlaşmalı olarak boşanıyoruz. Birbirimizden hiçbir talebimiz yok."

EVLİLİKLERİ KISA SÜRDÜ

Geçen yaz Çeşme'de evlenen Ece Erken ve Serkan Uçar'ın mutluluğu kısa sürdü. Beş aylık flört sonrası ailelerine bile haber vermeden nikah defterini imzalayan ikili, bir yılın sonunda anlaşmalı olarak boşanma kararı aldı. Evliliğin ilk dönemlerinde Erken'in kendisinden 11 yaş küçük olan Uçar'ın ailesi tarafından istenmeyen gelin ilan edildiği yönünde haberler çıkmış, ancak bir süre sonra sular durulmuştu. Çift mutluluklarını iki ay önce de Eymen adlı oğullarıyla perçinlemişti. Ancak kapalı kapılar ardından yaşanan sorunlar, onları boşanma noktasına getirdi.

SOYADINI SİLMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde ünlü sunucunun sosyal medya hesaplarından "Uçar" soyadını silmesi, krizin ilk işareti kabul edildi. Devamında Ece Erken'in ailece çıktıkları Çeşme tatilinden oğlu Eymen'le dönmesi "boşanma" iddialarını daha da alevlendirdi.

ECE ERKEN DOĞRULADI

Söylentiler, Ece Erken tarafından da doğrulandı: "Evet, boşanıyoruz. Evleri ayırdık ve ben davayı açtım. Anlaşmalı olarak boşanacağız, ikimizin de birbirinden herhangi bir talebi yok."

SERKAN UÇAR: ŞAŞKINIM

Öte yandan Serkan Uçar'ın "Ece'nin neden boşanmak istediğini ben de bilmiyorum, şaşkınım. Yakında nedenini göreceğim" dediği de konuşuluyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Serkan Uçar Ece Erken Çeşme Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (79)

hımmm:

sadece çocuk yapmak için evlendiğini düşünüyorum. Önceki evliliğinden ya da Davut Güloğlu''ndan falan çocuk yapamadı bu safı buldu çocuğu yaptı ve boşanıyor olay bundan ibaret.

22
0
yanıtYanıtla
BernamobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Desene olan çocuğa oldu

19
0
yanıtYanıtla
ece:

bunlar için koca nedir ki bir gelir biri gider hesabı

17
1
yanıtYanıtla
zeynomobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Ece her roportajinda cocuk icin evlenmk istiyorum demisti

17
0
yanıtYanıtla
Doğrucu:

Beni ramazan ramazan konuşturacak en sonunda. Benim burda ne işim var ki hem. Ama dayanamayıp söylicem bu midesiz kızlar topluluğu çocuk için evlenir olmuş bi babası olsun işi parası olan yeter sonra boşanın gitsin. Yazık ya çocuğa iyi oldu kullandırtma kendini böyle olur.

15
2
yanıtYanıtla
fatoşmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Evlilik ellerinde oyuncak etmisler bunlar

16
1
yanıtYanıtla
ELA:

gerçekten çok üzüldük. tek derdimiz bu beyin yoksunu hanımefendinin evlenip boşanmasıydı!Ülkenin yüz karaları bir olmadı bin kez dAHA evlenir bunun gibi namus abideleri. . . . !

17
0
yanıtYanıtla
lale:

Bu unlulerin tek isteyi cocuk ya , cocuk dogurdugdan sonra 1 sene gecmemis bosaniyorlar. Sizincin zaten hava hos evlenmeden de yapabilirsiniz cocuk evlenmeyinize gerek yok zaten. Turkiyede evliligi cocuk oyuncagina donusdurmusler evlenen bosaniyor bence bir az daha qati yapmalilar bosanmagi boyle asan olmamali bosanmaq hakikaten gercek donusu olmayan sebeblerden dolayi olursa olsun olmazsa bosanmasinlar. Ayri kalsinlar aile mukaddes yahu boyle asan olmamali her sey.

12
3
yanıtYanıtla
SademobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Ya çocuktan çocuk yapıyosun 34 yaşındayım 24yaşında erkek kardeşim var resmen çocuk gibi seviyorum 37 yaşındasın 25 yaşındaki çocuğu kendine koca yaptın utanmaz arlanmaz

13
2
yanıtYanıtla
SinemmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Ya hani çok seviyordu kocasını !!!

14
1
yanıtYanıtla
Tüm 79 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title