Haberler

Ece Erken: Akın'ı Hala Seviyorum

Güncelleme:

Akın Altan'la biten ilişkisi için Bengü'nün yorum yapmasına sinirlenen Ece Erken, canlı yayında, "Akın beni aldatmadı, onu hala seviyorum." dedi.

Şarkıcı Bengü, geçtiğimiz günlerde dört yıldır beraber olduğu Akın Altan ile Ece Erken'in ayrılık sebebinin 'Saygımdan' adlı şarkının sebep olduğunu gazetecilerin söylemesi üzerine şaşırmış, 'Vay vay vay' demişti. Bu yorumu duyan Ece Erken, ayrılık sonrası sessizliğini bozarak   Beyaz Tv'de yayınlanan "Söylemezsem Olmaz" programına telefonla bağlanarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"YENİ BİTEN İLİŞKİME MALUM KİŞİ NEDEN YORUM YAPIYOR"

İşte Ece Erken'in açıklamalarından bazı satır başları:

"Ben hep sustum güçlü taraf gibi görünen taraftım hep mağdur olan taraf bendim. Yeni bitmiş bu ilişki neden o malum kişi çıkıp 'Vay Vay' diye yorum yapıyor madem bu konularla gündeme gelmek istemiyorsun.

"BEN EVLİLİĞİN EŞİĞİNDEN DÖNMÜŞÜM STRESLİYİM"

Ben evliliğin eşinden dönmüşüm stresliyim arkadaşlarımla stres atıyorum. Neden bu olaylarla gündeme geliyorum.

"AKIN BENİ ALDATMADI, HALA SEVİYORUM"

Aşk üçgeni diye neden yazılıyor. Akın, beni asla aldatmadı. Asla bana yanlış bir şey yapmadı bizim ayrılık sebeplerimiz çok farklı şeyler ben Akın'ı hala seviyorum, saygı duyuyorum çokta düzgün bir adam olduğuna inanıyorum.

"AŞK ÜÇGENİ HİÇBİR ZAMAN OLMADI"

Ben çok güzel bir ilişki yaşadım arkasında da durdum az kalsın evlenecektim. Artık herkesten rica ediyorum aşk üçgeninden beni çıkarın çünkü öyle bir üçgen hiç olmadı yapılan şeyler senaryo.

Akın, bana asla yanlış yapmadı ben hayatım boyunca kimseyi sevgilisinden ayırmadım. Keşke Bengü, çıkıp da biz Ece'yle aynı ortamda bulunduk deseydi.

"HEDEF GÖSTERİLMEMEK İÇİN FOTOĞRAFIMIZI PAYLAŞMADIM"

Tanımıyorum gibi bir demeç vermeseydi beni hedef göstermeseydi. Ben insanların hedefi olmayayım diye erkek arkadaşımla bir fotoğraf bile paylaşmadım.

Ben bu aşk üçgeninden çıkmak istiyorum. Benim üzüldüğüm şey neden hedef gösterildim neden kimse açıklama yapmadı, Ece yüzünden değil diye. Keşke Bengü tanımıyorum açıklaması yapmasaydı." 





Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Akın Altan Ece Erken Beyaz TV Bengü Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title