Haberler

Ebru Yaşar, Yaptığı Espriden Kendi Bile Utandı

Güncelleme:

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Ebru Yaşar'la Her Gün'de programına konuk olan şarkıcı Berdan Mardini ve Ebru Yaşar arasında geçen esprili diyalog stüdyodakileri ve ekran başındakileri şaşkına çevirdi.

"HANGİ DİZİNDE OYNATACAKSIN"

Ebru Yaşar'ın Berdan Mardini'ye "Beni de dizinde oyanatcaksın dimi" sözünden sonra "Yanlış anlaşılmasın hangi dizinde oynatacaksın sağ mı sol mu" esprisi üzerine Berdan Mardini'den "Her ikisinde de oynatacağım" cevabını alınca stüdyodakiler ve ekran başındakiler şok oldu.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Berdan Mardini Ebru Yaşar Kanal 7 Magazin Haberler

500

Yorumlar (29)

Popo herifMobil-IOS:

Din yalan ancak sen gerçeksin

4
39
yanıtYanıtla
Fırat Yakutm@m.m:

din yalan ise ozaman gitde bu alemde niye var olduguna bir anlami bul. ateizim kainatta herseyin bir sebebler silsilesine bagli oldugunu kabul eder yani sebeb sonuc kuralini güneş orda hangi sebeb ile vardir sana göre sebebsidir ama günesin orda var olmasinin bircok sonucu ve sebebi vardir. bak yaptigimiz herseyde sebeb ve amac vardir su icmenin yemek yemenin uyumanin nefes almanin oturmanin kalkmanin yürümenin kisaca herseyin bir sebeb ve hedefi vardir hedefin enerji almak oldugu icin yemek su ve oksijen alirsin yani kisacasi her ufak ve büyük seyde bir sonuc bir hedef var ise ozaman senin bu Alemde var olmaninda bir sonucu bir hedefi bir Amaci olmasi gerkiyor. Şimdi soruyorum Dinlerin dişinda bunun ne oldugunu kim hangi fikir ve ideolji cevab verebilmistir

yanıt17
yanıt2
knrmobilWeb@haberler.com:

Sasirmislar ALLAH KIMSEYI SASIRTMASIN

40
2
yanıtYanıtla
murat kenan:

oynatan oynattığı kadar oynatmış zaten

33
4
yanıtYanıtla
tt:

bende sağ sol diyince başka bir sağ solunda oynatacak zanettim meğer diziymiş iyi bari

33
1
yanıtYanıtla
Dik Başlar:

İyi Oynat ha :)

24
3
yanıtYanıtla
CAN HURAŞ:

ÇABUK GEL SENDEN bi NEFRET EDEYİM.

18
1
yanıtYanıtla
azadmobilWeb@haberler.com:

beliki daha once oynatmislarki kari istiyor...

17
2
yanıtYanıtla
Batı nerde Doğu nerde:

Milletin gözü önünde yaşlısı var erkeği bayanı var çocuğu var Kadının yaptığı adamın yaptığı espriye bak. Ya sizi nasıl bir aile yetiştirdi Babanız Anneniz bu esprilerinize gülüyor mu Akrabalarınız da gülüyor mu nasıl bir saçmalık bizim örf adetlerimiz var bu kadar mı batı medeniyeti ve aile yapısına hayranlığınız var. İnsanın yüzünün kızarması gereken yerde eğer gülüyorsa bu toplum yoldan çıkmış demektir.

18
0
yanıtYanıtla
corci:

Edeb Ya hu

15
0
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title