Haberler

Ebru Şancı: Gecelik İlişki İçin Yuvamı Yıkmam

Güncelleme:

10 yaş küçük olan futbolcu Alparslan Öztürk ile nikah masasına oturan Ebru Şancı, konuk olduğu programda "Gecelik ilişki için yuvamı yıkmam" dedi.

Geçtiğimiz yıl kendisinden 10 yaş küçük olan futbolcu Alparslan Öztürk ile nikah masasına oturan Ebru Şancı, Renkli Sayfalar'a konuk oldu. 4 aylık hamile olan Şancı merak edilenleri canlı yayında anlattı.

İşte Ebru Şancı'nın açıklamalarından satırbaşları;

"Kocama özelden mesaj atmış 'Onunla mutlu musun?' diye, bizimki de cevap yazmış 'Gerizekalı mutlu olmadığım kadınla neden evli kalayım' diye.

"KENDİNİ KULLANDIRMAYI GÖZE ALIYORSAN..."

Evli bir adama böyle mesaj atan kadın yenilgiyi baştan kabul etmiştir zaten. Benim hayatımda 1 gecelik, 3 gecelik yada 1 haftalıksın... Eğer sen evli bir adama kendini kullandırmayı göze alıyorsan buyur yap, ben aradan çekileyim.


"GECELİK İLİŞKİ İÇİN YUVAMI YIKMAM"

Ben 1 gecelik ilişki için yuvamı yıkmam diye düşünüyorum. Kocama mesaj atana asla cevap vermem. Neden o vasıfsızla bir olayım ki? Olur da bir gün biriyle ilişki yaşasa o zaman 'valizi al, hadi canım' derim. *Yeni nesil futbolcuların hepsi, sevdikleriyle evleniyorlar.


"İÇİNDE VARSA ZATEN YAPAR"

Eskiden futbolcular, popüler insanlarla aşk yaşar ölseler de bitseler de sonunda ailelerinin istedikleri kızlarla evleniyorlardı.

İçinde varsa zaten yapar, ben adamı 24 saat kontrol altında tutamam ki... Biz neden aldatmadan konuşuyoruz ki, yaparsa kendine yapar. Servetinin yarısı zaten benim, alır valizini gider.

Bana evlilik sözleşmesi imzalatacak adam daha anasının karnından doğmadı."


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Alparslan Öztürk Ebru Şancı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (10)

merve:

buda kendini sütten çıkmış ak kaşık zannediyor hey ALLAHIM YAA

23
2
yanıtYanıtla
Mutluluklar diliyorum:

Çok güzel bir kadın ve eşime çok benziyor, fotoğraftaki elbisesine çok yakın eşimin de var. Eşim gibi o da çok tatlı bir kadın.

12
4
yanıtYanıtla
Yorum a cevap:

Dubai den değil eşim İstanbul dan aldı

yanıt2
yanıt0
Demir:

Lafa bakın. ''Servetinin yarısı zaten benim, alır valizini gider''. Zengin olupta evlenen erkeklerin aklına . . . . . .

15
1
yanıtYanıtla
mentollüsigara:

Böyle açıklamalar yapan kadınlar boynuzlanmaya mahkumdur.

14
2
yanıtYanıtla
demir:

Servetinin yarısını alır gider. Bir de çocuk yaparsa artık kölesi durumuna gelirsin nafaka, çocuk parası derken hep ona çalışırsın.

yanıt3
yanıt1
sinan:

Bana evlilik sözleşmesi imzalatacak adam daha anasının karnından doğmadı diyen birisi niye evlendiğini açıkça ortaya koyuyor

15
0
yanıtYanıtla
Harbi:

Ne kadar sevdiği sıkıysa yapsın malının yarısını alırım demesinden belli, fırsat kolluyor

12
1
yanıtYanıtla
güzele bakmak sevap:

Böyle güzellikleri gördükçe yaratanın büyüklüğü ve kudreti aklıma geliyor. Boş zamanına denk gelmiş özene bezene yaratmış. Kullarım yarattıklarımı görüp beni hatırlasınlar diye.

10
3
yanıtYanıtla
zapotec:

Senin de geçmişine baksalar çok hurmalar çıkar kızım. Büyük konuşma.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title