Haberler

Ebru Şancı'dan Tavsiye: 30 Yaşına Kadar Annesiyle Yaşamış Adamı Alma

Güncelleme:

Konuk olduğu programda genç kızlara öğütte bulunan Ebru Şancı, "30′a kadar annesiyle yaşamışsa o adamı alma. 30′a kadar annesiyle yaşayan adamda bir sıkıntı vardır, alınmaz" dedi.

Geçtiğimiz yıl futbolcu Alparslan Öztürk ile nikah masasına oturan ve anne olmak için gün sayan Ebru Şancı, Renkli Sayfalar programına konuk oldu. Şancı, merak edilenleri canlı yayında anlattı.

İşte Şancı'nın açıklamalarından satırbaşları;

"Bir erkek yapmak isterse yapacaktır, ona engel olamam. Tabii ki yapacak diye önünü açacak da değilim ama… Eşimin klübü benim koyduğum resme karışmaz. Eşimin telefonu hep ortada duruyor. Benim öyle meraklarım yok, karıştırmam. Hiç kıskanç bir kız değilim.

"ÇOCUK OLAYINI ÇOK KAFAYA TAKTIM"

Çocuğu denedim olmadı. Kafaya taktım. Doktoru da yedim, kocamı da yedim. Artık adam dedi ki 'Ebru yeter!' Biz 1,5 sene sonra evlilik kararı aldık. Daha uzarsa o iş olmuyor.

"KAYINVALİDEMİ ÇOK SEVİYORUM"

Bir adam 30′a kadar annesiyle yaşamışsa o adamı alma. 30′a kadar annesiyle yaşayan adamda bir sıkıntı vardır, alınmaz. Kopamaz anasından. 3 günde bir 'anama gidelim, anamın mantısı…' der durur. Kayınvalidemi çok seviyorum. Herhalde çok yanyana olmadığımız için. Benim param, benim paramdır. Kocamın parası yine benim paramdır."

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Alparslan Öztürk Ebru Şancı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli? Define faciası! İznik define olayı ne? Define ararken kaç kişi hayatını kaybetti? Lille - Aston Villa maçı hangi kanalda, saat kaçta? Lille - Aston Villa maçı CANLI İZLE! Nesrin Cavadzade'nin yeni sevgilisi kim? Kaan Yardımcı kimdir? Kaan Yardımcı kaç yaşında, nereli? Bayhan kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Bayhan kaç yaşında, nereli? Bayhan biyografisi! VAPUR SEFERLERİ İPTAL Mİ? 18 Nisan İstanbul'da vapur seferleri iptal mi edildi? Yeşim Akıncı kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Yeşim Akıncı kaç yaşında, nereli? Yeşim Akıncı biyografisi! Metin Akpınar'ın kızı kim? Duygu Nebioğlu kimdir, kaç yaşında? Duygu Nebioğlu'nun ablası ve annesi kim? Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı?
500

Yorumlar (12)

As:

Ev yemeğine, temizliğe ve aile düzenine alışmış insanı elinde tutamaz da ondan istemiyor

32
1
yanıtYanıtla
PABUCUMUN EBRUSU:

tavsiye verene bak hizaya gel. yürrrüüüü anca gidersin at arabası

20
0
yanıtYanıtla
GENÇ KIZ:

tamam teyze görürsem söylerim.

19
0
yanıtYanıtla
Adınızı YazınTRAK59:

YANİ ERKEK TEK BAŞINAMI YAŞASIN BEKAR HAYATI . . EVDE ANNESİNİN OTURDUĞU EV KENDİ EVİ ZATEN TEK BAŞINA SENİN GİBİ FRE TAKILIP HER GECE BAŞKA BİRİYLE OLSUN DİYORSUN YANİ . . BUMU TAVSİYEN KIZLARA . . ARTIK BİLİM ADAMLARI GİBİ KONUŞUYORSUN AMA SEN ÇOK YOĞRULDUĞUN İÇİN HEPSİNİ DENEMİŞİNDİR

15
4
yanıtYanıtla
mine:

yari Ciplak poz vermis anne adayi tavsiyelerinizi kendinize saklayin.

13
1
yanıtYanıtla
terbiyasiz karı:

edepsiz iffetsiz. ?

12
0
yanıtYanıtla
muratMobil-IOS:

Mal kadin tek ev masrafi kac para biliyor musun?

10
1
yanıtYanıtla
et olsada koklasak doya doya:

bu ne diyor yav bu arabüstandamı yasayur

9
1
yanıtYanıtla
hürkan Mobil-ANDROID:

bu kadının erkekler hakkındaki yorumları isabetlidir sonuçta denenmişlik ve tecrübe var kadında tanımadığı erkek tipi olmasa gerek en son futbolcuda karar kıldı

9
0
yanıtYanıtla
BOZKURT:

artık kaç kişiyle yaşadıysa bu tecrübeyi çok bildiğini sanıyor yada çok biliyor bende dahil olmak üzere çok 30 yaş ve üstü evlenen gördüm bu dediğiyle alakası yok kuyruk acısı var gibi

3
3
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title